KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perjantain ainoassa La Liga -ottelussa kohtaavat sarjan kaksi heikointa joukkuetta, Deportivo ja Malaga. Vedonlyöntimarkkina on asetellut ottelun kertoimet pahasti vinoon.

Kotijoukkue Deportivo La Corunan kausi on ollut täyttä tuskaa alusta asti. Joukkue on ehtinyt vaihtaa jo päävalmentajaakin kaksi kertaa, mutta turhaan. Deportivo on pelannut helmikuussa ohjat ottaneen Clarence Seedorfin alaisuudessa kahdeksan matsia saldolla 0-3-5 ja maalierolla 2-10. Depor ei onnistunut kaatamaan edes heikkoa Las Palmasia edellisessä kotiottelussaan.

Vierailija Malaga on totuttu näkemään La Ligan ylemmässä keskikastissa. Tämä kausi on kuitenkin ollut täysi katastrofi. Jotain kertoo se, että Malagalla kesti kymmenen kierrosta voittaa edes yksi ottelu. Ei mikään ihme, että päävalmentaja on vaihdettu tässäkin seurassa. Michel sai lähteä tammikuussa, mutta Jose Gonzalez ei ole saanut merkittävää parannusta aikaan.

Malagan tilanne on alkanut näyttää lähes toivottomalta, mutta joukkue on herännyt taisteluun viime metreillä. Malaga voitti nimittäin sunnuntaina Villarrealin kotonaan ja taisteli myös edellisessä vierasmatsissa tasapelipisteen Celta Vigolta.

Deportivo on aivan liian suuri suosikki vedonlyöntimarkkinoilla. Vierailija Malaga on kaksikosta laadukkaampi joukkue, ja pelaajilla on varmasti ylimääräistä itseluottamusta viime viikonlopun jäljiltä. Deportivo ei ole voittanut otteluakaan lähes neljään kuukauteen.

Poimitaan vetoihin Malaga Double Chance eli +0,5 tasoitus kertoimella 1,88 ilta (todennäköisyysarvio 62%). Malaga DNB kertoimella 2,89 (todennäköisyysarvio 46%) on myös vaihtoehto, sillä Deportivo on ottelussa vain marginaalinen suosikki. Tasapeli tuskin kelpaa kummallekaan joukkueelle, ja Malaga hakee myös tasatilanteessa voittoa normaalia innokkaammin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *