KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ruotsin Allsvenskan jatkuu lauantaina neljällä ottelulla. Paras peli-idea löytyy kärkipään kamppailusta Malmön ja Norrköpingin välillä.

Hallitseva mestari Malmö on sarjassa vasta kuudentena surkeasta alkukaudesta johtuen. Otteet ovat alkaneet parantua kesä-heinäkuussa, ja oman osansa on tuonut myös päävalmentajan vaihto. Viikko sitten Malmö haki suht ansaitun vierasvoiton Örebron kotiluolasta maalein 1-2.

Malmön fokus on tällä hetkellä vahvasti Euroopassa, sillä joukkue on mukana Mestarien liigan karsinnoissa. MFF haki viikolla loistavan tuloksen Clujn vieraana, sillä joukkue onnistui nappaamaan 0-1 vierasvoiton Romaniasta. Toinen osa pelataan jo tiistaina, ja Malmöllä on loistavat mahdollisuudet päästä askeleen lähemmäs lohkovaihetta.

Vierasjoukkue Norrköping on mestari vuosimallia 2015, ja kyseessä on yksi sarjan top 5 -joukkueista. ”Peking” pelaa vahvaa kautta, mistä kertoo saldo 9-3-2 ja sarjan kakkospaikka vain kolme pistettä AIK:n perässä.

Norrköpingin kuntopuntari näyttää myös erinomaisia lukuja. Joukkueella on takana kahdeksan ottelun tappioton putki komealla saldolla 6-2-0. Edellisten vierasotteluiden vastustajat ovat olleet Djurgården, AIK, IFK Göteborg ja Östersund – Norrköping ei ole hävinnyt näistä yhtään ottelua.

Vierasjoukkue Norrköping on tässä ottelussa loistava peli-idea. Mestarien liigan ottelut ovat Malmön kauden tärkeimpiä, ja joukkue tulee todennäköisesti pyörittämään rotaatiota. Norrköping voi sen sijaan keskittyä sataprosenttisesti liigaan juuri nyt. Poimitaan peleihin Norrköping +0,5 tasoitus ilta kertoimella 2,23 (todennäköisyysarvio 54%).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!