KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ruotsin Allsvenskanissa pelataan viikolla kaksi ottelua. Torstain kärkikamppailussa kohtaavat hallitseva mestari Malmö sekä viime kauden kolmonen Djurgården.

Kotijoukkue Malmön kausi on ollut toistaiseksi aikamoinen katastrofi. Kyseessä on sentään hallitseva Allsvenskanin mestari, joka on voittanut Ruotsin pääsarjan viisi kertaa edellisen kahdeksan kauden aikana. Malmö eteni myös talvella pelatun cupin loppuotteluun pelaten tappiottoman harjoituskauden, joten asetelma oli keväälle hyvin selkeä.

Malmö avasi kauden kaatamalla Elfsborgin vieraissa 1-2 ja pelaamalla tasapelin mestarisuosikki AIK:ta vastaan. Tämän jälkeen saldona on vain yksi voitto neljästä ottelusta, ja sekin tuli heikkoa Brommapojkarnaa vastaan kotikentällä. Malmö on hävinnyt kaksi edellistä vierasmatsiaan maalein 3-0 ja ollut selkeästi myös heikompi joukkue.

Toinen näistä tappiosta tuli nimenomaan Djurgårdenia vastaan, eli seurat kohtasivat Tukholmassa vain pari viikkoa sitten. Tämän matsin perusteella DIF on kaksikosta selkeästi vahvempi paketti. ”Eläintarhan” kone on kuitenkin yskinyt viime otteluissa, sillä joukkue on hukannut kolme pistettä 90 minuutin maaleihin.

Kaksi kierrosta sitten Djurgården menetti 1-2 johdon Elfsborgia vastaan vieraissa, ja viikonloppuna DIF hävisi paikallispelin Hammarbytä vastaan 1-2 yliaikamaalilla. Kokonaisuutena joukkueen saldon pitäisi olla parempi kuin 2-2-2.

Ottelun paras pelivalinta on Djurgården +0.5 (= double chance X2) kertoimella 2,16 ilta. Todennäköisyysarvio on 53%, eli Malmö ei voita ottelua edes kerran kahdesta. Malmön peli ei ole tällä hetkellä lähelläkään mestarikandidaattia, joten Djurgårdenilla on hyvät saumat jatkaa joukkueen alamäkeä.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!