Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ranskan liigassa pelataan lauantaina viisi ottelua. Alkuillasta käynnistyvä Marseille-Lille on ennakkoon todella runsasmaalinen kamppailu.

Kotijoukkue Olympique Marseille on yksi Ranskan liigan eliittijoukkueista. Neljän kärki PSG, Monaco, Lyon ja ”OM” erottuvat rankingissa todella selvästi omaksi ryhmäkseen. Viime aikoina Marseille on ollut hieman yllättäen vaikeuksissa juuri kotipeleissään. Takana on nimittäin kolme matsia ilman voittoa: tasapelit Nantesia sekä Montpellieriä vastaan ja kitkerä 2-3 tappio Lyonille kuukausi sitten.

Vieraissa saldona on kolme voittoa peräkkäin. Viikko sitten OM nousi 2-1 takaa-ajoasemasta 2-3 vierasvoittoon Troyesin kotiluolassa. Ykköskärki Florian Thauvin iski voittomaalin viisi minuuttia ennen loppua.

Vastaan asettuva Lille on yksi Ranskan liigan todellisista katastrofeista. Kausi on ollut hirvittävä pettymys, ja joukkue on edelleen tiukasti mukana putoamistaistelussa. Viikko sitten Lille menetti 2-0 johdon 2-2 tasapeliksi Guingampin isäntänä kahteen 90 minuutin maaliin. Pahasti vuotava puolustus on ollut ongelmana läpi kauden, ja Lillen verkkoon on viimeistelty vähintään kaksi osumaa kahdeksassa edellisestä kymmenestä ottelusta.

Kotijoukkue Marseille on ottelussa jättisuosikki. Tasoitusvetojen kertoimet ovat kohdallaan, mutta maalimäärissä löytyy mainio peli-idea. Voit poimia erittäin osuvan yli 2,5 maalia Coolbetilta kertoimella 1,60 (todennäköisyysarvio 68%) tai aasialaisen yli 3,0 maalia kertoimella 1,96 (todennäköisyysarvio 60%). Jälkimmäisessä vedossa saat rahasi takaisin kolmen maalin tuloksella.

Marseille on erittäin runsasmaalinen joukkue, eikä sen puolustus juuri nollapeleillä juhli. Lille voi hyvinkin yllättää tekemällä maalin, mikä tarkoittaa suurella todennäköisyydellä runsasmaalista lopputulosta.

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!