Jo kauan valtavissa kauppahuhuissa leijunut Matt Duchene kaupattiin yöllä suomen aikaan Ottawa Senatorsiin valtavassa kolmen joukkueen kaupassa. Duchene on aloittanut kauden upeasti Avsissa takoen pisteitä ja välittämättä siitä, mitä pelin ulkopuolella puhutaan ja tapahtuu.

Nyt se kuitenkin tapahtui, Duchene kaupattiin vihdoin. Ottawa sai siis Duchenen ja Nashville sai lopulta Kyle Turrisin. Turris kirjoitti välittömästi siirryttyään Nashvilleen myös 6 vuoden jatkosopimuksen, joten Nashville oli todellakin targetoinut omansa tässä.

Colorado kaappasi myös paljon: OTT 2018 1st round pick (top 10 protected)
NSH 2018 2nd round pick
OTT 2019 3rd round pick
Shane Bowers
Samuel Girard
Andrew Hammond
Vladislav Kamenev siirtyivät siis kaikki Avalancheen. Joe Sakic teki tässä oivat kaupat, vaikka joutuikin luopumaan Duchenesta.

Nähtäväksi jää kuka pitkällä tähtäimellä sai tässä parhaat, mutta kauppa näyttää erityisesti Coloradon kannalta varsin onnistuneelta. Vaikka joukkue heikkeni keskeltä roimasti Duchenen myötä, on tulevaisuus todellakin nyt turvattu.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *