Parhaan tulokkaan palkinnossa Calder Trophyssä kiinni oleva Toronto Maple Leafsin pelastaja Auston Matthews iski kauden 29. ja 30.maalinsa lauantaiyönä suomen aikaa, kun Montreal Canadiens otti jatkoaika voiton Torontosta. Marneritön ja Bozakiton Toronto oli ottelussa aktiivisempi osapuoli ja pitikin Montrealia ajoittain todella ahtaalla. Carey Price ja Fredrik Andersen jatkoivat mahtavaa työskentelyään molemmat maalinsuilla. Matthewsilla olikin jatkoajan puolivälissä mahtava paikka ratkaista voitto Torontolle läpiajosta, mutta Price sai suojansa tälläkin kertaa väliin. Seuraavassa vaihdossa iskikin Hymanin vapaaksi jättämä Andrew Shaw. Hymanin nopeus ei yksinkertaisesti riittänyt läpi kentän, vaan Shaw pääsi iskemään helposti limpun Toronton verkkoon.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]

Toronto varmisti itselleen kuitenkin jälleen kerran tärkeän pisteen ja jatkaa playoff-kannassa. Leafsin valmentaja Babcockin kannalta on tärkeää saada Mitchell Marner nopeasti takaisin peliin, sillä Toronto tarvitsee maalintekovoimaa. Marner on pelannut fantastisen kauden Matthewsin ohella ja myös hänen nimensä on nostettukin monien asiantuntijoiden kohdalla mukaan Calder keskusteluun. Tätäkin voidaan pitää suurena temppuna, sillä kukaan ennen kauden alkua ei uskonut edes Marnerin vakituiseen pelipaikkaan ylhäällä koko kauden kestolla.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *