Torontossa nähtiin jännittävä kiekkonäytelmä, jossa kohtasivat tulokaspalkinnosta kamppailevat nyt jo legendaariset pelaajat Laine vs. Matthews. Matthews ratkaisi lopulta kamppailun Torontolle jatkoajalla, syöttämällä ratkaisevan Jake Gardinerin jatkoaikamaalin Leafsille. Jets oli hitaalla jalalla ottelussa liikkeellä saaden aikaan neljä maalia, joista kaksi siis Laineelle, mutta Toronto oli paljon parempi joukkue laukoen enemmän ja saaden enemmän aikaan kenttäpelissä. Laine oli kahden maalinsa ohessa melkoisen näkymätön, kuten joukkueensa muutenkin. Tehdyt maalit eivät merkkaa hävityssä kiekko-ottelussa paskan lätiä loppupeleissä. Jets näytti hitaalta ja kyllästyttävän väsyneeltä joukkueelta. Matthews syötti lopulta kolme maalia torontolle ja on kiinni vahvasti kaikkien asiantuntijoidenkin mukaan calder trophyssä, ansaitusti. Auston Matthews on joutunut pelaamaan heikompien ketjukavereiden kanssa, kuin Laine, tehden luonnollisesti enemmän myös itse otteluissa kuin Patrik Laine. Centterin roolissa Matthews on uurastanut koko kauden antaumuksella, kun Laine on saanut kiimailla laitahyökkääjän roolissa hakien maalipaikkoja illasta toiseen. Ei ole mitään epäselvyyttä siitä, kuka pelaaja tulee voittamaan parhaan tulokkaan palkinnossa NHL:ssä vuonna 2017. Winnipeg Jets oli tänään niin väärä joukkue, kun olla ja voi. Valmentaja Paul Mauricen tuleekin parantaa roimasti joukkueensa peliä, mikäli haluavat keväällä edes pudotuspelipaikasta haaveilla.

 

Toronto jatkaa porskuttamistaan ja taistelee edelleen paikasta auringossa idässä. Nähtäväksi jää mihin sekään riittää, sillä taistelu pudotuspelipaikoista on kiivas.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *