KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Mestarien liiga jatkuu pääsiäisen jälkeen puolivälieräotteluilla. Tiistaina ovat vastakkain Sevilla ja Bayern sekä Juventus ja Real Madrid. Käydään seuraavassa hieman läpi ottelupareja.

Sevilla-Bayern

Sevilla kaatoi edellisellä kierroksella Manchester Unitedin. Joukkue oli jo todella kova kotiottelussaan 0-0 tuloksesta huolimatta, joten 1-2 voitto toisessa osassa Old Traffordilla ei ollut suuri shokki. Lauantaina Sevilla pelasi erinomaisen ottelun La Ligassa, jossa se dominoi FC Barcelonaa kotonaan. Sarjajohtajan avaustappio oli vain minuuteista kiinni, mutta Sevilla taipui lopulta 2-2 tasapeliin.

Kokonaisuutena Sevilla on ollut yllättävän haavoittuva kotimaan sarjassa, mutta Mestarien liigassa tahti on ollut toinen.

Bayern murskasi lauantaina Dortmundin todella tylysti 6-0. Joukkue palasi siten nopeasti oikealle raiteelle RB Leipzig -tappion jälkeen. Baijerin ylpeys on pelannut 22 edellistä ottelua saldolla 20-1-1. Joukkue on voittanut myös Mestarien liigassa seitsemän peliä peräkkäin; kauden ainoa UCL-tappio tuli PSG:n vieraana syyskuun lopulla.

Ottelun kiinnostavin pelivalinta on Sevilla +1 aasialainen tasoitus lta kertoimella 1,85. Saat rahasi takaisin, vaikka Sevilla häviäisi ottelun maalilla. Bayern tulee varmasti puolustavammin avausosaan, ja Sevillalla on kaikki mahdollisuudet hankkia ainakin tasapeli. Miksei jopa voitto, jos sen esitykset ovat yhtään lauantai-illan kaltaisia.

Juventus-Real Madrid

Juventus otti lauantaina ison askeleen kohti Italian mestaruutta kaatamalla Milanin kotonaan 3-1. Samaan aikaan pahin kilpailija Napoli jäi 1-1 tasuriin, joten Wanha Rouva on jo neljän pisteen karkumatkalla. Juven puolustus on tällä hetkellä hirmuisessa iskussa, sillä Milanin maali oli ensimmäinen sen verkkoon tehty Serie A -osuma yhteentoista otteluun! Mestarien liigassa Juve näytti myös kovuutensa nousemalla sillasta 1-2 vierasvoittoon Tottenhamia vastaan.

Real Madrid otti viikonloppuna rutiinivoiton 0-3 Las Palmasin vieraana. Los Blancos on Mestarien liigan hallitseva mestari, ja fokus onkin tällä hetkellä pääasiassa Euroopassa. Kotimaan sarjassa Barcelona on mennyt menojaan jo kauan aikaa sitten. Edellisellä playoffs-kierroksella Real kaatoi kivikovan PSG:n ja otti voitot sekä Madridissa että Pariisissa.

Juventuksen ja Realin kohtaaminen on todennäköisesti erittäin tiukka kamppailu. Torinon ylpeys ei ole hävinnyt kotonaan Realille koskaan Euroopassa, ja joukkue on tehnyt kaikissa otteluissa myös vähintään kaksi maalia (2-1, 2-2, 3-1, 2-0 (ja), 2-1). Vedoissa maistuu parhaiten Juventus DNB kertoimella 2,10 ilta. Lähdetään siitä, että Real ei onnistu voittamaan Torinossa myöskään tällä kertaa. Tasuri kelpaa muutenkin vieraille hyvin avausosan lopputulokseksi.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *