Calgary Flames on saanut kreivin aikaan takaisin maalivahtinsa Mike Smithin. Erikoisen vamman kanssa muutaman viikon paininut Smith ei ole kertonut paljoa julkisuuteenkaan vammastaan, mutta edellispelissä jo ihan hyvin pelannut kokenut maalivahti oli tänään sellaisessa torjuntavireessä, että oksat pois. Oksat todellakin paloivat Edmonton Oilersilta jälleen kerran tyystin, sillä niin tulessa Smith maalillaan oli. Smith torjui tänään kaikki 28 Edmonton-laukausta, mukaan lukien pari pahaa McDavid paikkaa. Myös Talbot öljyn maalilla oli hyvä, torjuen yhtä vaille kaikki. Ainoastaan Johnny Hockey Gaudreau onnistui toisessa erässä Talbotin ohittamaan.

Viimeisessä erässä Öljy pääsi vielä lopussa ylivoimalle, mutta Calgaryn pelaajat hustlasivat tänään erinomaisesti. Blokkeja, katkoja, taklauksia ja hivenen parempaa joukkuepeliä kuin Edmontonin. Calgaryn joukkue pelasi mahtavan epätoivoista jääkiekkoa. Se todellakin halusi voittaa, Smith etunenässä. Myös Mikael Backlund ansaitsee ottelusta kunniamaininnan, niin tärkeitä aloituksia hän otti Flamesille ja pelasi todella avainvaihtoja erästä toiseen ja kolmanteen. Calgaryn voitto 0-1 oli äärimmäisen tärkeä pudotuspelipaikoista taistellessa, muut läntisen konferenssin joukkueet ovat aivan Calgaryn kannoilla ja myös mahdolliseti ohitettavia joukkueita riittää edelleen. Mike Smith on tuonut heti joukkueen peliin sellaista rauhallisuutta ja luottoa, jota odottaa sopikin. Miehen tekeminen kiekon kanssa ja ilman on yksinkertaisesti niin vakuuttavaa, että hänet toivoisi moni gm varmasti omaan joukkueeseensa pudotuspelejäkin ajatellen.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!