Suomen suurlähettiläs kiekkomaailmaan, Mikko Rantanen jatkaa huikeaa kauttaan. Mies iski Coloradolle yön NHL-kierroksella ansaitun voiton jatkoajalla Matt Duchesnen unelmapassista. Rantasen poika on yllättänyt monet kuluvalla NHL-kaudella iskien jo peräti 27.tehopisteensä.

Avalanchen kausi on ollut melkoisen noloa taaperrusta, mutta suomalainen on tuonut jotain pilkettä auringonvalosta tulevaisuuttakin ajatellen. Myös veteraani Jarome Iginlalla oli mahtava paikka ratkaista ottelu muutama sekunti ennen varsinaisen peliajan päättymistä, mutta kokenut jyrä ampui kiekon vasemmalta ohi maalin. Onkin mielenkiintoista nähdä mitä trade deadlinellä tapahtuu, sillä juuri Iginla on ilmaissut kiihkonsa taistella vielä kerran stanley cupin voitosta. Se ei tule onnistumaan enää coloradossa, joten kauppoja tullaan jälleen varmasti näkemään. Nuorista lupauksistaan Colorado ei tule hevillä luopumaan, mutta siirtohuhujen kohteena ollut lahjakas taituri Matt Duchesne saattaa tästä huolimatta olla siirtymässä, jos vaan esimerkiksi sopivan kova puolustajan siivu saataisiin takaisin toiseen suuntaan. Puolustajia ja defensiivisesti orientoituneita pelaajia Avs todellakin tarviikin, sillä omissa on tälläkin kaudella soinut ja tiuhaan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *