KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Serie A -kierroksen numero 31 päättää Milanin ja Sassuolon kohtaaminen sunnuntai-iltana klo 21.45. Ottelussa päästään pelaamaan hieman yllättäen suursuosikki Milania!

Kotijoukkue AC Milan on ollut yksi kalenterivuoden parhaista joukkueista Italiassa. Surkeasti kauden aloittanut suurseura käänsi kurssinsa joulukuussa, kun tulisieluinen ex-pelaaja Gennaro Gattuso otti päävalmentajan pestin haltuunsa. Milan pelasi alkuvuodesta 13 ottelun putken saldolla 10-3-0, ennen kuin joukkue hävisi Arsenalille Eurooppa-liigassa kuukausi sitten.

Kaksi edellistä ottelua ovat olleet voitottomia, mutta vastassa ovatkin olleet sarjan eliittijoukkueet. Milan hävisi kaksi kierrosta sitten Juventuksen vieraana 3-1. Aiemmin tällä viikolla tuloksena oli 0-0 tasapeli Interiä vastaan paikallispelissä.

Vierailija Sassuolo on tiukasti putoamistaistelussa. Joukkue on tosin nostanut osakkeittaan neljän tappiottoman ottelun myötä. Edellisessä ottelussa Sassuolo nousi onnekkaasti tasoihin Chievon vieraana yliaikamaalilla, vaikka pelasi kahden miehen vajaalla. Tätä ennen se puristi kotonaan jopa tasurin Napolilta. Joukkueen peliesitykset ovat kokonaisuutena olleet oikein hyviä.

Milan on hieman yllättäen mainio pelikohde tässä ottelussa, sillä markkinat arvostavat Sassuolon liian korkealle. Aivan kuten viikkopelissä Chievoakin vastaan. Nyt vierailta ovat sivussa punaisen kortin saaneet Claud Adjapong sekä Francesco Magnanelli. Lisäksi Milan on ottelussa varmasti tuoreemmalla jalalla, sillä Sassuolo pelasi viikkopelin vieraskentällä ja 60+ minuuttia vielä alivoimalla. Kotijoukkueella ei ole merkittäviä poissaoloja.

n Milan -1 aasialainen tasoitus kertoimella 1,75 on erinomainen veto (todennäköisyysarvi 65%). Saat rahasi takaisin, jos Milan voittaa vain yhdellä maalilla. Vaihtoehtona on Milan -1,5 tasoitus kertoimella 2,35.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *