KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Englannin Championshipissä pelataan lauantaina jo kauden 43. ottelukierros. Sheffield United ja Millwallin kohtaamisessa on panoksena pääsy playoffs-paikoille.

Kotijoukkue Sheffield United otti tiistaina ensimmäisen voittonsa viiteen otteluun. Blades on ollut viime aikoina varsin keskinkertaisessa vireessä, mutta tiistaina joukkue sai apuja Middlesboron Grant Leadbitterilta. Jo 25 minuutin kohdalla otettu punainen kortti avitti Unitedin 2-1 voittoon. Kauden kohokohta oli selkeästi loka/marraskuun paikkeilla, eikä sarjanousija ole ollut kevätkaudella enää kummoisessa vireessä.

Vierasjoukkue Millwall on sen sijaan edennyt nousujohteisesti koko kevään ajan. Lontoon Leijonat ovat pelanneet jo 16 liigaottelua ilman tappiota ja voittaneet peräti yhdeksän edellisestä yhdestätoista matsista. Tiistaina Bolton jäi Millwallin jalkoihin puhtaasti lukemin 0-2. Joukkue on tekemässä uskomatonta suoritusta, sillä se rankattiin ennen kauden alkua lähes poikkeuksetta putoajakandidaatiksi. Millwall on kuitenkin osoittanut todellisen tasonsa kevään aikana.

Vieraisjoukkue maistuu ottelussa pelikohteeksi. Millwallin tappioton sarja ulottuu kuukausien päähän, eikä Sheffield United ole tällä hetkellä erityisen terävässä vireessä. Kotijoukkueen kausi näyttää hieman hyytyvän loppua kohden, vaikka se tiistaina ottikin kolme pistettä.

Ottelun paras veto on Millwall +0,5 tasoitus (eli X2) lta kertoimella 1,75 (todennäköisyysarvio 63%). Tämä pelimuoto maistuu parhaiten, sillä tasapeli olisi varmasti kelvollinen lopputulos Millwallille, joka on kaksikosta kolme pistettä Unitedin yläpuolella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *