Minnesota Wild, suomalaisten Koivun ja Granlundin tähdittämä ”suomalaisjoukkue” kosautti pelinsä umpisurkeaa Arizona Coyotesiä vastaan näyttävästi yöllä suomen aikaa NHL:ssä. Joukkue johti peliä jo 3-0, kunnes lopetti upeasti pelaamisensa viimeisessä erässä nuorta Coyotes laumaa vastaan. Eric Staalin, Matt Cullenin ja Mike Reillyn maaleilla peliä johtanut Wild oli ottanut ottelusta jo hienon hallinnan ja johdon, mutta jääkiekkopeli osoitti jälleen hienoutensa 3.erässä. Mikko Koivu ja Mikael Ilmaveivi Granlund voivat myös ottaa tästä pelistä kontolleen omansa. Coyotes ei luovuttanut.

Rick Tocchetin valmentama Coyotes alkoi puskea kolmannessa erässä hienosti nopeudellaan ja vyörytti peliä Wild päätyyn. Wild jostain kumman syystä tyytyi passiiviseen kiekon siirtelyyn ja toimittavaan peliä kulmiin. Ei enää niin pahoja laukauksia edes Raannan maalille. Päinvastoin Dubnyk joutui venymään hyviin torjuntoihin maalillaan. Ensin kavensi kolmannessa erässä Connauton ja lopussa, vain 19 sekuntia ennen päätössummeria Nick Cousins pääsi tasoittamaan karmaisevalla tavalla Wild johdon 3-3. Wild ei saanut purettua ja joutui pelaamaan väsyneillä pelaajillaan lopun. Huonoa valmennusta, huonoa peruuttelua. Wild kusi pelinsä tänään täysin itse, mutta myös Coyotesille propsi hienosta luistelusta ja tahdonvoimasta. Jatkoajalla Coyotes oli jälleen parempi. Se jaksoi ja piti paljon fiksummin kiekkokontrollin, antamatta juuri lainkaan mahdollisuuksia Wildin Koivuille ja Coyleille. Raanta maalillaan sai olla melko rauhassa lopun. Coyotesin taitava Clayton Keller iski ratkaisun ajassa 63.55 ja Arizona juhli vierasvoittoaan, täysin ansaitusti. Wildille pisteet olisivat olleet jälleen kerran tärkeitä, mutta ei kelvannut. Mikael Granlund esimerkiksi vaelteli hienosti varjojen mailla koko ottelun keston ajan.

Jotain pelaajakauppoja saattaa olla ennen deadlineä luvassa myös Wildin kohdalla. Niin heikkoa on heidän pelinsä ollut joissain otteluissa tällä kaudella. Ilmaisevedot ja kiekkomaailma jäävät seuraamaan.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!