St.Louis Blues onnistui kuin onnistuikin pudottamaan Minnesota Wildin jatkopeleistä. Otteluvoitoin 4-1 parempi ollut Blues ratkaisi viidennen ottelun vasta jatkoajalla, kun Magnus Paajarvi vihdoin osui. Blues voitti ottelun lopulta 3-4. Minnesotalle menestys pudotuspeleissä jää siis jälleen kerran haaveeksi, vaikka kauteen oli panostettu tällä kertaa ennennäkemättömän paljon. Martin Hanzal hankintalistalla etunenässä. Ei riittänyt tälläkään kertaa. Runkosarjassa Granlundin ja Koivun huikeiden otteiden avittama Wild dominoi ajoittain mielinmäärin. Myös Dubnyk oli terävämpi runkosarjassa, kuin jälleen kerran pudotuspeleissä. Blues ansaitsi jatkopaikkansa ja päävalmentaja Mike Yeo sai kostonsa entistä työantajaansa vastaan. Bluesin riveistä on mainittava myös Jake Allen, joka torjui lähes kaiken torjuttavissa olevan St.Louisin maalilla.

Nyt suomalaisittain jääkin mielenkiintoiseksi seurata, saapuvatko iki-Leijonat Granlund ja Koivu jälleen kerran metsästämään kultaa MM-kisoihin? Heidän tuomansa kokemus ja taito olisivat mieletön lisä Leijona joukkueeseen.

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *