Mikko Koivu ja Mikael Granlund pelaavat tällä hetkellä upeassa vireessä. Minnesota Wildin miehet pistivät niin lujaa tuulemaan jo ensimmäisessä erässä, että Buffalon maalivahti Chad Johnson jouduttiin ottamaan ensimmäisellä erätauolla vaihtoon ja Lehner sisään. Lehnerinkään panos ei silti riittänyt, vaan Minnesota ohitti myös hänet pariin otteeseen, kun Niederrayter ja Granlund osuivat vielä toisessa erässä molemmat. Minnesota voitti Buffalon lopulta 5-4 ja täysin ansaitusti. Mikko Koivu sai myös kaksi ylivoimasyöttöä Wildin tekemiin ylivoimamaaleihin ja oli suuressa roolissa ottelussa jälleen kerran, merkauttaen myös 7 laukausta kohti maalia. Devan Dubnyk Wildin maalilla torjui jälleen kerran voittavaan tapaan ja varmasti kiekot tarraten, neljästä päästetystä maalista huolimatta.

Antti Pubi Niemi Montrealin aloittavana maalivahtina

Montreal iski tänään yllätysvetona Antti Niemen maalille, kun eilen kentällä nähtiin Charlie Lindgren, joka pelaakin upeaa kautta Pricen tuuraajana. Antti Niemi päätti tänään todistaa Nashvillessä, että myös hänessä puhkuu vielä NHL-henki. Niemi torjuikin ottelussa hienosti, päästäen vain 2 maalia varsinaisella peliajalla ja jatkoajalla. Rangaistuslaukauskilpailussa Pekka Rinne vei kuitenkin pidemmän korren, Kyle Turrisin onnistuessa voittomaalin teossa. Niemi voi kuitenkin olla iltapuhteeseensa tyytyväinen ja jännittävää onkin nähdä, pelaako mies enää koskaan enää yhtään ottelua missään P-amerikassa. Carey Price on lähellä paluuta ja Charlie Lindgren on tällä hetkellä selkeä tuuraaja, Al Montyoan ollessa myös loukkaantuneena. Ehkä Niemi nähdään vielä neljännessä joukkueessaan tällä kaudella, ehkä euroopassa. Niin karmaiseva on Niemen kausi ollut ennen tämän illan ottelua, että ihmeenä voidaan pitää Montrealin ottamaa riskiä tänään edes hänen pukemisessaan startteriksi. Se osoittautui kuitenkin yhden pisteen arvoiseksi Canadiensille. Sille voi nostaa hattua ja taputtaa, riski kannatti. Myös Antti Niemi ansaitsee taistelupropsit hienosta pelistään. Nashville voitti siis ottelun kuitenkin lopulta 3-2.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *