KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kansas City Royals matkaa Anaheimiin ja kohtaa ensi yönä Los Angeles Angelsin. Markkinat ovat vahvasti kotijoukkueen puolella, mutta tällä kertaa vedot on hyvä asettaa altavastaaja Royalsin puolesta.

Markkinat tuntuisivat antavan liikaa arvoa syöttäjien tämän kauden ERA (Earned Run Average) lukemille, joiden takana on kovin pienet otokset. Angelsin Tropeano (3.80 ERA) on pelannut tällä kaudella 45 sisävuoroa ja Royalsin Duffy (5.71 ERA) 65 sisävuoroa. Duffy on kaksikosta selvästi kokeneempi 170 pelillä verrattuna Tropeanon 33 peliin. Duffylla oli haasteita alkukaudesta, mutta on löytänyt loistovireen viime peleissä syöttäen viimeiset 14 sisävuoroa antamalla vastustajalle vain 2 juoksua. Nyt on ilman muuta hyvä paikka kokeilla vetoja Duffyn hyvän vireen jatkumisen puolesta, mutta panostus kannattaa kuitenkin pitää maltillisena.

Paras pelivalinta: Kansas City Royals -1.5 (arvio 28%)

Kerroin: 3.80

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!