KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

MM-kisojen neljännesvälierät jatkuvat sunnuntaina kahdella ottelulla. Iltapäivällä vastakkain asettuvat isäntämaa Venäjä sekä kisojen alla kohujen kohteeksi joutunut Espanja.

MM-isäntä Venäjä selvisi playoffs-vaiheeseen A-lohkon kakkosena, eli hyvin pitkälti käsikirjoituksen mukaan. Venäjä kaatoi Saudi-Arabian ja Egyptin selkein numeroin, mutta kolmannella kierroksella tuli puhdas 3-0 selkäsauna Uruguaylta.

Venäjä on kolmen ottelun jälkeen yhä suuri kysymysmerkki. Mikä on tämän joukkueen todellinen iskukyky? Saudi-Arabia -ottelu ei kertonut yhtään mitään, ja Egypti-matsi repesi tasaisen avausjakson jälkeen vastustajan omaan maaliin. Uruguay-pelissä Venäjä teki puolestaan oman maalin ja pelasi tunnin ajan miehen alivoimalla.

Espanjan tilanne on myös hieman sekava, sillä joukkueen kisat saivat shokkistartin. Päävalmentaja Julen Lopetequi sai kenkää vain päivää ennen avausottelua, ja tilalle hälytettiin pikaisesti ex-pelaaja Fernando Hierro.

Espanja ei ole vakuuttanut vielä yhdessäkään pelaamassaan ottelussa. Joukkue voitti vain yhden alkulohkon peleistään ja päästi yhteensä viisi maalia. Espanjan peli ei ole tällä hetkellä missään nimessä sellaisessa ojennuksessa, kun arvokisoissa on totuttu usein näkemään.

Vedonlyöntimarkkina on melkoisen hyvin kohdallaan, mutta isäntämaan venyminen sekä ns. over-vedot maalimäärissä ovat pikkupanostuksen arvoisia. Kotietu merkitsee tällaisissa otteluissa paljon, eikä Espanja näytä juuri nyt -1 tasoituksen arvoiselta suosikilta.

Poimitaan vetoihin Venäjä +1 aasialainen tasoitus kertoimella 1,82 lta (saat siis rahasi takaisin maalin tappiolla). Tämän lisäksi pikkupanos yli 2,5 maalin vetoon kertoimella 2,30 niin ikään lta. Maalimäärät tippuvat pudotuspeleissä rajusti, mutta tässä ottelussa on selkeästi muita otteluita paremmat saumat kolmeen osumaan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!