KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jalkapallon MM-kisat käynnistyvät torstaina 14.6 isäntämaa Venäjän sekä Saudi-Arabian kohtaamisella. Ottelussa voidaan hyvinkin nähdä ennakoitua enemmän vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Kotijoukkue Venäjä sai MM-kisoihin todella suosiollisen lohkon. Mukana on yksi kisojen heikoimmista joukkueista (Saudi-Arabia) sekä varsin keskinkertainen Egypti, jonka tehomies Mohammed Salah on ollut loukkaantuneena. Kotietu on MM-kisoissa aina merkittävä, mutta se voi kantaa Venäjää vain tiettyyn pisteeseen asti.

Fakta on se, että Venäjä on paperilla yksi MM-kisojen heikoimmista joukkueista. Sen valmistavat ottelut eivät ole myöskään vakuuttaneet. Kasassa on vain yksi voitto kymmenestä edellisestä ottelusta, ja sekin on yhdeksän kuukauden takaa. Joukkue floppasi pahemman kerran EM-kisoissa kaksi vuotta sitten, ja vastaava tulos halutaan välttää hinnalla millä hyvänsä.

Avauskierroksen pelit ovat yleensä todella varovaisia, jos vastakkain ovat ns. päävastustajat (kuten Espanja-Portugali -ottelussa). Silloin tappiota vältellään yleensä viimeiseen asti. Saudi-Arabia on kuitenkin Venäjälle lähes pakkovoitto, sillä lohkosta ei ole muuten mitään asiaa jatkoon.

Saudi-Arabia osoitti Saksaa vastaan viimeisessä harjoituspelissä, että joukkue pystyy kiusaamaan myös vahvempiaan. Venäjän puolustus on hyvin haavoittuvainen, ja Saudi-Arabia haluaa prässätä sitä myös ylhäältä. Vastaavasti vierasjoukkueen oma pää on usein varsin levällään, minkä ansiosta isäntämaa saanee myös lukuisia maalipaikkoja.

Tässä ottelussa ovat vastakkain lohkon ylivoimaisesti heikoimmat puolustukset. Egyptin ja Uruguayn takalinjat ovat etenkin kollektiivina aivan eri tasolla. Ottelun maaliodotus on markkinoilla turhan matala. Poimitaan vetoihin aasialainen yli 2,0 maalia ilta kertoimella 1,73 (todennäköisyysarvio 64%). Voit myös valita minkä tahansa muun totals-linjan ja ottaa enemmän riskiä.

Tämän lisäksi poimitaan kupongille Saudi-Arabiaa +1 aasialainen tasoitus kertoimella 2,25 ilta (todennäköisyysarvio 54%). Saat tässä pelimuodossa panoksesi takaisin, jos saudit häviävät maalin erolla. Sen lisäksi voi ottaa pikkupanoksen suoraa voittoa 10.00 kertoimella. Tasoero ei ole kahden heikon joukkueen välillä missään nimessä näin suuri. Kaikki paineet ovat myös Venäjällä, jolta kotiyleisö odottaa vakuuttavaa voittoa.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!