KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

MM-kisojen toinen kierros on saatu nyt käyntiin. Isäntämaa Venäjä kaatoi Egyptin maalein 3-1, ja tällä tuloksella on vaikutuksia myös keskiviikon otteluihin.

Portugali vs Marokko

Keskiviikon ensimmäisessä ottelussa kohtaavat Portugali ja Marokko, joiden avauskierroksen tulokset olivat hyvin erilaiset. Portugali pelasi 3-3 tasapelin lohkokärki Espanjan kanssa, kiitos Cristiano Ronaldon hattutempun ja huikean viime hetken maalin. Marokko puolestaan jyräsi Iranin maan rakoon ensimmäisen puolen tunnin aikana. Joukkue kuitenkin turhautui ja säntäili kentällä hieman liikaa, ja peli hajosi toisella jaksolla pahemman kerran. Lopulta avausottelu päättyi katastrofaaliseen omaan maaliin yliajan viime hetkillä.

Lähtökohdat ovat Marokolla selkeät: vain voitto pitää jatkohaaveet realistisesti hengissä. Viimeisellä kierroksella tulee vastaan Espanja, jonka kaataminen on vielä pykälää vaativampi rasti. Joukkueen puolustus näytti paikoin varsin haperolta, joten Portugali saanee tilaa vastaiskuille. Parhaiten maistuvat yli 2,0 / 2,25 / 2,5 maalin tulokset, esim. yli 2,5 maalia Vulkanbetin kärkikertoimella 2,28! Marokossa on edelleen paljon potentiaalia, joten rohkeimmat voivat sijoittaa handicap-vetoja afrikkalaisten puolesta.

Uruguay vs Saudi-Arabia

Uruguayn ja Saudi-Arabian kohtaaminen tulee olemaan varsin yksipuolinen näytös. Ottelun merkittävä tekijä on Venäjän ja Egyptin välinen lopputulos. Venäjän maaliero on nyt kahden ottelun jälkeen +7 osumaa. Jos Uruguay pääsee tämän lukeman yli, lohkovoittoon riittää tasapeli viimeisestä ottelusta Venäjää vastaan. Uruguayn kärkipari Suarez & Cavani saa taatusti kymmenkunta maalipaikkaa Saudi-Arabian haavoittuvaista linjaa vastaan. Joukkue näytti myös täysin luokattomalta erikoistilanteissa, joista Urguayn kovat topparit voivat hyvinkin iskeä pari maalia.

Uruguaylle on tarjolla varsin mukavia kertoimia esim. aasialainen -2,0 maalin tasoitus 1,97 ilta. Saat panoksesi takaisin kahden maalin voitolla. Maalierovertailun vuoksi tähän kohteeseen voi hakea ns. ”ufo-tuloksia” 678-01 pikkurahalla tai -5,5 / -6,5 tyyppisiä tasoituksia.

Iran vs Espanja

Iran yllätti kaikki kaatamalla Marokon avauskierroksella. Joukkue oli avausjakson pahasti purjeessa, mutta selvisi ottelusta kunnialla, kun Marokko hyytyi ja turhautui pahemman kerran. Lopulta joukkue sai vielä onnekkaan voittomaalin yliajalla. Iranin taso oli suht odotettu, ja joukkueen jatkopaikka olisi edelleen jättiyllätys.

Espanjan 3-3 -tasapeli oli kohtalainen avaustulos. Joukkue joutui avausjaksolla kahdesti maalin tappiolle, mutta kairasi johtoon puoliajan jälkeen. Vaikka 3-2 voitto kaatuikin Ronaldon maaliin, esitys lienee kelvollinen valmentajasotkujen jälkeen. Iran-ottelusta tulee Espanjalle huomattavasti helpompi, sillä joukkue saa pyöritellä rauhassa palloa Iranin vetäytyessä syvälle puolustusasemiin.

Ottelu ei ennakkoon kiinnosta vedonlyöntimielessä. Jännitysvedot kannattaa suunnata esim. Espanjan nollapeliin tai hakea Iranin venymistä tasapeliin ensimmäisellä jaksolla.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!