KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jalkapallon MM-kisat jatkuvat lauantaina 23.6 kolmella ottelulla. Pystyykö Saksa palaamaan omalle tasolleen katastrofaalisen avauspelin jälkeen?

Belgia – Tunisia

Belgia hoiteli Panaman suht vaivattomasti ensimmäisessä ottelussaan. Avausjakson pysyi vielä maalittomana, mutta toisella puoliajalla joukkue iski tarvittavat kolme maalia. Kyseessä oli varmasti vapauttava voitto, sillä joukkueen ylle on kasattu paljon menestyspaineita.

Tunisia oli avausjakson täysin Englannin jyrän alla. Onnekas rangaistuspotku oli lähellä pelastaa joukkueelle pisteen, mutta tappio oli lopulta täysin ansaittu. Tunisian tekemisessä oli paljon puutteita, ja Panamakin puolusti ajoittain paremmin.

Belgian hyökkäyspeli tulee olemaan vielä Englantiin verrattuna pykälän parempaa. Tunisia ei esittänyt oikeastaan mitään hyökkäyssuuntaan, ja joukkueen maaliodotus jäänee hyvin matalaksi. Belgian kertoimet ovat hieman nousseet, ja tarjolla on esim. aasialainen -1 tasoitus 1.62 kertoimella ilta, jossa saat panoksesi takaisin maalin voitolla. Odotettavissa on todennäköisesti hallittu 2-0 FT voitto, mikä siirtää ratkaisun lohkovoitosta Englanti-otteluun.

Meksiko – Etelä-Korea

Meksiko pelasi avauskierroksella upean ottelun ja kaatoi hallitsevan maailmanmestarin maalein 1-0. Meksiko rankaisi kovalla kädellä Saksan luokatonta puolustusta ja pääsi sen läpi useilla vastaiskuilla. Toisella jaksolla johto pysyi myös hieman onnella, kun Saksa ei saanut paikoistaan maalia.

Etelä-Korea oli Ruotsia vastaan puolustuskannalla koko pelin ja hävisi ottelun ansaitusti 1-0. Joukkue näytti hyvin köykäiseltä molempiin suuntiin, ja lopputuloksena on lohkojumbon paikka, jos ei ihmeitä tapahdu.

Etelä-Korea tarvitsee ottelusta pisteitä, joten se ei voi loputtomiin makailla puolustusasemissa. Joukkue kohtaa viimeisellä kierroksella Saksan, joten tasapeli tarkoittaa käytännössä samaa kuin jatkopaikan menetys. Meksiko pääsee ennemmin tai myöhemmin hyödyntämään parasta asettaan, eli vastahyökkäyksiä.

Ottelun asetelmat ovat täydelliset Meksikon kannalta ja katastrofaaliset Etelä-Korealle. Vedonlyöntimielessä maistuu sekä Meksikon voitto 1,72 ilta että koko ottelun yli 2,0 maalia niin ikään ilta kertoimella 1,80.

Saksa – Ruotsi

Hallitseva maailmanmestari Saksa joutuu nyt keksimään pelinsä uusiksi, ja Ruotsia vastaan tullaan varmasti näkemään erilainen avauskokoonpano. Vastustaja on nyt myös aivan eri luokkaa, sillä Ruotsilta ei löydy missään nimessä Meksikon kaltaista vastaisku-uhkaa.

Ruotsi pääsee otteluun parhaassa mahdollisessa tilanteessa Etelä-Korea -voiton jälkeen. Joukkue tulee puolustamaan tiiviisti 0-0 -tilannetta ja tuskin avaa peltejä edes 1-0 tappioasemassa. Ruotsi pyrkii hakemaan tarvittavan maalin erikoistilanteesta, sillä se jää Saksaa vastaan hyökkäämällä taatusti jalkoihin.

Ottelu on melkoisen hyvin hinnoiteltu, mutta jännäribetseinä kiinnostaa Saksan nollapeli ja 1-0/2-0 tyyliset voitot eli Saksa -1 tasoitus. Saksalle tarjotaan nyt korkeampaa kerrointa kuin Meksikoa vastaan, vaikka Ruotsi on ehdottomasti heikompi ja Saksalle paremmin sopiva joukkue.

Edit: päivitys 12:00 Saksan kertoimet ovat nousseet mukavasti, joten 1,58 ilta tai aasialainen -1 2,03 Bethardilta kelpaavat kyllä peleihin

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!