KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Juhannusaatto ja juhannuspäivä ovat tuoneet vedonlyöjille mainioita tuloksia, ja kerrankin myös yliaikamaalit ovat osuneet oikeaan suuntaan. Sunnuntai näyttää ennakkoon hieman heikommalta pelipäivältä vedonlyönnin osalta.

Englanti – Panama

Englanti selätti Tunisian vaikeiden vaiheiden jälkeen avausottelussaan maalein 2-1. Avausjakson dominointi hyytyi pahasti toisella jaksolla, mutta lopulta kapteeni Harry Kane pelasti ”Kolmen Leijonan” pulasta ansaitulla 90. minuutin osumallaan. Englannille jää vielä paljon parannettavaa.

Panama pelasi niin ikään hyvän avausjakson omassa ottelussaan. Joukkue osoitti, ettei se ole mikään turistiryhmä MM-tasolla. Panama piti kovan Belgian joukkueen nollilla kolme varttia, ja olisi paremmalla tuurilla pitänyt pelin tiukkana loppuhetkille saakka.

Ottelun käsikirjoitus ei eroa ensimmäisen kierroksen Belgia-Panama tai Englanti-Tunisia otteluista. Vedonlyöntimarkkina on asetellut kertoimet hyvin kohdalleen, eikä otteluun tee mieli sijoittaa pelimerkkejä ilman oleellisia muutoksia vedonlyöntimarkkinoilla.

Japani – Senegal

Japanin ja Senegalin kohtaaminen tarjoaa mahdollisuuden varmistaa jatkopaikka tasaisesta H-lohkosta. Japani yllätti kaikki kaatamalla Kolumbian avauskierroksella, mutta sai toki runsaasti apuja 5. minuutin punaisesta kortista. Heikon avausjakson jälkeen Japani myllytti Kolumbian maan rakoon toisella puoliajalla ja voitti matsin ansaitusti.

Senegal esiintyi pirteästi Puolaa vastaan, mutta sai molemmat maalinsa hyvin kyseenalaisesti. Avausosuma oli onnekas kimmoke ja toinen maali Puolan sekoilua sekä tuomarin suosiollista avustusta. Tästä huolimatta Senegal osoitti olevansa selvästi Afrikan paras maa. Marokko on tähän asti luonut eniten tilanteita, mutta ei onnistunut kääntämään otteluiden hallintaa maaleiksi. Senegal vaikuttaa tasapainoisemmalta paketilta, joka sai kisat käyntiin hyvällä tuloksella.

Ottelun lähtökohta ei ole Senegalille paras mahdollinen, sillä joukkue joutuu todennäköisesti hallitsemaan palloa Puola-ottelua enemmän. Tasoeroa on kuitenkin sen verran paljon, että in 2,30 kelpaa hyvin peliin saakka. Senegalin ei kannata myöskään varmistella tästä tasapeliä, sillä joukkue kohtaa viimeisellä kierroksella Kolumbia. Tappio siinä ottelussa voisi hyvin tiputtaa sen vielä jatkosta.

Puola – Kolumbia

Puola ja Kolumbia joutuvat toisella kierroksella pakkovoiton eteen. Molempien avausottelut päättyivät katastrofaaliseen 1-2 tappioon. H-lohko on kuitenkin hyvin tasainen, ja kumpikin joukkueista voi hyvin ottaa vielä kaksi voittoa.

Puola esiintyi kaksikosta selkeästi heikommin. Joukkue oli etenkin avausjakson todella aneeminen, eikä saanut missään vaiheessa oikein hyvää myllyä päälle. Tähän päälle puolustuksen sekoilu 0-2 maalissa. Puola oli yksi MM-kisojen avauskierroksen suurimpia pettymyksiä.

Kolumbian ottelu meni pilalle nopeaan punaiseen korttiin. Joukkue nousi alivoimalla silti tasoihin, mutta toisella jaksolla puhti ei enää riittänyt hyvin myllyttänyttä Japania vastaan. Kolumbia kärsi myös James Rodriguezin poissaolosta, joka tuli kentälle vasta ottelun lopussa. Nyt supertähti lienee pelikunnossa.

Ottelun maistuvin valinta on yli 2,5 maalia Vulkanbetin kärkikertoimella 2,20 (kaikki yli 2,00 kertoimet riittävät peleihin). Molempien joukkueiden on saatava voittotili auki, tai kisat voivat olla ohi jo toisen kierroksen jälkeen. Kummankin puolustus näytti avausotteluissa haavoittuvalta, ja toisaalta kentällä on viime kisojen maalikuningas James sekä Euroopan MM-karsintojen paras hyökkääjä Lewandowski.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!