KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

MM-kisojen playoffs-vaihe käynnistyy lauantaina Ranskan ja Argentiinan kohtaamisella. Vastakkain on kaksi joukkuetta, jotka ovat toistaiseksi suorittaneet alle odotusten.

MM-kisoissa ei ole montaa puhtaan pelin joukkuetta, joten Ranskan saldo 2-1-0 ja yksi päästetty maali on siihen nähden erinomainen saldo. Joukkue on onnistunut toistaiseksi puolustuspäässä, sillä Ranska on päästänyt vasta yhden maalin – sekin tuli täysin turhasta käsivirheestä avauspelissä.

Hyökkäyspäässä Ranskalta on odotettu paljon enemmän, mutta Mbappe, Griezmann, Giroud ja Dembele ovat esiintyneet alusta alkaen vaisusti. Tanskaa vastaan keskikenttä kaipasi kovasti myös Paul Pogbaa, jota lepuutettiin varoitustilin vuoksi.

Vastustaja Argentiinan kisat ovat olleet täyttä kaaosta. Avauspelin tasuri Islantia vastaan ja Messin hukattu rangaistuspotku käänsivät koko joukkueen täysin väärälle raiteelle. Kroatiaa ja Nigeriaa vastaan nähtiin todella ahdistunut joukkue, joka selvitti tiensä jatkoon hieman onnekkaasti.

Argentiina on täysin Messin varassa, ja joukkueen keskikentällä on kyllä suuria ongelmia. Banega & Mascherano -kaksikko olisi hasardi valinta Ranskaa vastaan, eikä joukkue ole missään vaiheessa löytänyt toimivaa permanenttia.

Ranska on kaksikosta huomattavasti parempi joukkue, vaikka sen hyökkäyspeli ei olekaan vielä toiminut täysillä. Argentiinan levällään oleva keskikenttä sopii täydellisesti Ranskalle, joka on tappavan tehokas vastaiskujoukkue. Ranskan puolustus ei tarjoa Messille ylimääräistä tilaa, mikä todennäköisesti turhauttaa argentiinalaisia entisestään.

Ranskan voitosta tarjotaan markkinoilla herkullisia kertoimia – poimitaan lapulle n kerroin 2,39. Jos mahdollinen jatkoaika pelottaa, niin turvallisempi vaihtoehto on pelata Ranskan jatkopaikkaa kertoimella 1,66.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!