KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jalkapallon MM-kisat ovat edenneet vedonlyönnin kannalta mielenkiintoisimpaan vaiheeseen, eli toiselle kierrokselle. Avauskierroksen ottelut ja yllätystulokset vääristävät nyt kertoimia, ja fiksulle betsarille on etuja tarjolla.

Toinen kierros aloitetaan tiistai-iltana Venäjän ja Egyptin välillä. Molempien joukkueiden avausottelu päättyi ennakko-odotusten mukaisesti. Venäjä kaatoi täysin luokattoman Saudi-Arabian 5-0, tosin ottelun loppulukemat repesivät lopussa aivan liian suuriksi. Todellisuudessa Venäjä oli pari maalia parempi, ja joukkueen olisi pitänyt pystyä laadukkaampaan esitykseen noin heikkoa joukkuetta vastaan.

Egypti hävisi puolestaan Uruguaylle, mikä oli myös ennakkoon täysin odotettu tulos. Faaraot lähtivät otteluun ilman Mohamed Salahia, mutta joukkue taisteli silti 90 minuuttia arvokkaasta pisteestä. Lopulta päätösminuutin vapapotku koitui Egpytin kohtaloksi.

Nyt tilanne on aivan erilainen, sillä joukkue saa supertähti Salahin takaisin pelikuntoon. Sataprosenttista varmuutta miehen avauspaikasta ei ole, mutta todennäköiseltä se vaikuttaa. Venäjän puolustus oli ennakkoon yksi kisojen haavoittuvimmista, eikä Saudi-Arabia -matsin esitys kyllä tätä kuvaa kirkastanut.

Tässä matsissa ratkaistaan käytännössä lohkon toinen jatkoon menijä. Venäjän suurinumeroinen voitto Saudi-Arabiasta tarkoittaa sitä, että Egypti hakee ahnaammin kolmea pistettä. Tasurin koittaessa jatkopaikkaa vertailtaisiin maalieron avulla, jolloin Egypti putoaisi kolmanneksi ilman 5+ maalin voittoa Saudeista viimeisellä kierroksella.

Vetoihin kelpaa mainiosti Egypti +0,5 tasoitus kertoimella 1,80 lta. Venäjän suosikkiasemaa on kyllä liioiteltu, ja joukkue voi hyvinkin tyytyä toisella jaksolla myös tasapeliin. Jos Egyptiin riittää enemmän uskoa, poimi lapulle DNB kertoimella 2,95 ilta.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!