Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

MM-kisojen analyyseissa on edetty nyt lohkoon F. Siinä pelaavat hallitseva maailmanmestari Saksa, Meksiko, Ruotsi sekä Etelä-Korea.

Lohkon ykkössuosikki on ehdottomasti Saksa, joka kaatoi neljä vuotta sitten MM-finaalissa Argentiinan. Saksa on yksi MM-kisahistorian menestyneimmistä joukkueista, ja maan jääminen neljän parhaan ulkopuolelle olisi aikamoinen shokki.

Saksan vahvuutena on timanttinen alakerta, joka on käytännössä FC Bayernin puolustuslinja + maalivahti Manuel Neuer. Pelaajat tuntevat toisensa kuin omat taskunsa myös seurajoukkueen puolelta. Hyökkäyspäässä Saksan suurin kysymysmerkki on kärkimies Timo Werner. Varsin nuori RB Leipzign pelaaja hyppää Miroslav Klosen suuriin saappaisiin. Wernerin tukena löytyy kuitenkin laatupelaajia ympäri kenttää, joten Saksa tuskin kaatuu hyökkäystehojen puuttumiseen.

Lohkon toiseksi kovin joukkue on Meksiko. CONCACAF-karsinnat jälleen helposti selvittänyt joukkue on edennyt alkulohkostaan jatkoon jo kuudet MM-kisat peräkkäin! Edes monet jalkapallon huippumaat eivät ole pystyneet vastaavaan suoritukseen. Meksiko on erittäin hyvin valmennettu joukkue, joka on usein aliarvostettu eurooppalaisten silmissä. Iso osa pelaajista tienaa leipäänsä Meksikon pääsarjassa, eikä joukkueen todellista tasoa aina tunneta niin hyvin.

Kolmantena tulee Ruotsi, joka selviytyi kisoihin vaikean tien kautta. Rakas länsinaapurimme nimittäin pudotti jatkokarsinnoissa Italian. Ruotsin on erittäin tiivis paketti, joka on Janne Anderssonin valmennuksessa ennen kaikkea joukkue. Nyt keltapaitojen peli ei pyöri enää Zlatanin ympärillä. Ruotsi on niukasti Meksikoa perässä, mutta jatkosaumat ovat silti varsin hyvät.

F-lohkon heikoin joukkue on ennakkoon Etelä-Korea. Maa oli jo vaikeuksissa karsintavaiheessa, eikä taso näytä riittävän oikein millään osa-alueella. Tottenhamin Son Heung-Min on todella isossa roolissa hyökkäyspäässä. Korealaiset jäävät todennäköisesti alkulohkoon.

Löydät hieman laajemman analyysin sekä podcastin F-lohkosta tästä linkistä: Tutkaparin MM-kisat F-lohkon ennakko.

Poimitaan seuraavat vedot lohkovaiheeseen:

Maalimäärä alle 15,5 osumaa: 1,82 Coolbet

Tämän lohkon otteluista on ennakkoon vaikea odottaa maalijuhlia. Ruotsin menestys tulee perustumaan vain ja ainoastaan puolustukseen, ja samaa voidaan sanoa pitkälti myös Meksikosta. Saksa-Meksiko sekä Ruotsi-Meksiko ovat todennäköisesti hyvin vähämaalisia otteluita. Etelä-Korea saattaa hieman repsahtaa, mutta 15,5 maalin linja tuntuu todella korkealta. Saksan puolustus on luonnollisesti niin kova, että joukkue voi selvitä koko alkulohkon ilman takaiskumaaleja.

Täsmällinen loppujärjestys: 1. Saksa 2. Ruotsi 3,00 & 1. Ruotsi 2. Saksa 12,00 Unibet

Haetaan näillä vedoilla pientä yllätystä siitä, että Ruotsi onnistuu puristamaan tiensä jatkoon Meksikon edeltä. Meksiko ja Ruotsi voivat molemmat puristaa Saksalta tasapelipisteen, joten Ruotsin lohkovoitto esim. saldolla 2-1-0 vs Saksan 1-2-0 on juuri ja juuri tolkun rajoissa. Voit vaihtoehtoisesti pelata Ruotsia top 2 -sijalle kertoimella 2,25.

Eniten maaleja lohkovaiheessa: Muller 5,00 – Reus 8,00 – Lozano 21,00 – Forsberg 61 Unibet

Maalintekijäveikkaukset kannattaa kohdistaa tähän nelikkoon. Timo Werner (3,50) jätetään ulos liian pienen kertoimen vuoksi. Saksan maalit jakaantuvat todennäköisesti laajemmalle, ja Muller & Reus ovat myös hyvin lähellä osumia. Draxler ei ole edes avauksessa ja Özilin rooli on konservatiivisempi, joten he eivät myöskään kelpaa. Meksikosta poimitaan laituri Hirving Lozano, jolla on takana upea kausi seurajoukkueessa. Hän voi hyvinkin onnistua parhaiten Meksikosta. Ruotsista napataan Emil Forsberg hurjalla kertoimella. Keltapaitojen kärkipari Toivonen & Berg on ruosteessa, ja ahnaasti laidaltaan sisään leikkaava Forsberg voi hyvällä onnella nousta usean maalin tekijäksi lohkovaiheessa.

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!