KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ranskan liigan neljäs ottelukierros päättyy sunnuntai-iltana pelattavaan huippuotteluun Monaco-Marseille. Vedonlyöntimarkkina ei ole tässä ottelussa kohdallaan, joten tarjolla on maistuva pelivalinta!

AS Monaco on ainoa joukkue Ranskan liigassa, joka on pystynyt rikkomaan PSG:n monivuotisen dominoinnin. Monaco voitti mestaruuden kaudella 2016/2017, mutta viime kaudella palattiin taas normaaliin päiväjärjestykseen. Ruhtinaskunnan ylpeys oli silti sarjan kakkonen komealla saldolla 24-8-6.

Monaco menetti kesän aikana isoja nimiä rikkaampiin seuroihin, mutta perustasoltaan se on edelleen PSG:n vahvimpia haastajia. Tämä kausi on alkanut hieman epäonnisesti. Avauskierroksella Monaco kaatoi Nantesin 1-3, mutta Lilleä vastaan voitto paloi missattuun pilkkuun. Viikko sitten ASM hävisi puolestaan Bordeauxin vieraana 90. minuutin osumalla.

Vierasjoukkue Olympique Marseille on Monacon tavoin yksi Ranskan liigan neljästä suurseurasta. OM jäi keväällä ulos Mestarien liigan -paikoilta vain parin pisteen erolla, ja nyt seura pyrkii parantamaan sijoitustaan suurilla panostuksilla.

Marseillen kausi on ottanut Monacon tavoin takapakkia ensimmäisen kierroksen jälkeen. OM murskasi Toulousen avauspelissä 4-0, mutta toisella kierroksella tuli ansaitusti turpiin Nimesin vieraana 3-1. Viikko sitten Marseille jäi 2-2 -kotitasuriin Rennesin kanssa.

Vastakkain on kaksi Ranskan liigan jättiläistä, eikä joukkueiden välillä ole tällä hetkellä suurempaa tasoeroa. Monacon kotisaldot ovat kahdelta edelliseltä kaudelta 15-3-1 ja 17-1-1, mikä kertoo paljon joukkueen pelivoimasta. Monaco on voittanut Marseillen isäntänä viisi kertaa putkeen maalierolla 17-2!

Vedonlyöntimarkkina on asettanut Marseillen silti vierassuosikiksi, mikä ei pidä kyllä paikkaansa. Monaco DNB maistuu erinomaisesti Pinnaclen 2,05 kertoimella (todennäköisyysarvio 58%). Monaco 1X2 on myös hyvin pelikelpoinen esim. in ja Pinnaclen 2,70 kertoimilla.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!