Devils oli mielenkiintoisen pulman edessä, kun se kohtasi tärkeässä ottelussaan kertakaikkiaan upean kauden pelanneen Las Vegas Golden Knightsin. Peluuttaako Kincaidia vai Schneideriä maalillaan, siinäpä oli kysymys John Hynesille, Devils Valmentajalle. Hynes päätyi lopulta Kincaidiin, joka vastasi huutoon. Mies torjui 38 kertaa maalillaan, kun New Jersey Devils onnistui kun onnistuikin voittamaan Vegasin vieraissa. Kincaid pelasi erittäin vahvasti, kun hän viime aikoina on muutenkin tehnyt. Scheider tultaneen viikonloppuna näkemään maalilla toisessa Devils kamppailussa, mutta back to back kohtaamisissa toisen tulee taatusti pelaamaan jälleen Kincaid. Seuraavalla viikolla maalilla nähtäneenkin kuitenkin Kincaidia huolella, sillä Devils voittaa pelejään tällä hetkellä paremmin juuri hänen pelatessa. Kincaid ei juuri helppoja maaleja ole tällä kaudella päästänyt. Schneiderilla sen sijaan riittää petrattavaa, vaikean loukkaantumistenkin täyttämän kauden aikana.

Devilsin maalinteossa tänään kunnostautuivat laajalla rintamalla Coleman, Hischier, Zajac, Noesen, Grabner, Palmieri ja hienon kauden pelannut Taylor Hall. Devils voitti lopulta peräti 8-3, kun Marc Andre Fleury ei saanut mitään pelin alussa kiinni. Neljä laukausta yhdestätoista sisään päästänyt Fleury vaihdettiinkin maaliltaan huitin nevadaan ottelun toisessa erässä, kun Devils oli jo ratkaissut käytännössä pelin itselleen. Vegas tulleekin seuraavaan peliin jälleen hienolla työmoraalilla, sillä kahta heikkoa peliä perätysten heiltä ei vielä ole koko kuluvalla NHL-kaudella nähty.

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *