New York Islanders voitti toissa yönä paikallisottelussa New York Rangersin 3-0 ja Jaroslav Halak torjui zerogamessaan vaatimattomat 50 laukausta. Tänään oli Thomas Greissin vuoro astella maalilleen. Ja kuinka sitten kävikään.

Islanders jatkoi upeita otteitaan jäällä, maalivahdista lähtien. Islanders luistelee tällä hetkellä nopeammin kuin vastustajansa sekä se pelaa kahteen suuntaan orientoituneesti. Joukkuepeliä parhaasta päästä. Carolina Hurricanes haastoi tänään Islesin erityisesti kaksinkamppailuissa, mutta hyökkäyspelissä Isles oli jälleen vastustajaansa etevämpi. Johnny Boychukin ja Beauvillierin maaleilla Isles johti lopussa jo 2-0 ja jälleen kerran oli Greiss maalillaan torjunut peräti 45 kertaa. Hurjia lukemia kertakaikkiaan kahteen otteluun, ensin Halak 50 torjuntaa ja tänään Greiss 45 ja molemmille nollapelit. John Tavares viimeisteli ottelun loppulukemat 3-0 tyhjään maaliin ja jälleen kerran saivat Isles kannattajat iloita nollapelistään. Upeaa olla vireessä tässä vaiheessa kautta. Trade deadlineen on aikaa enää 9 päivää ja siirtohuhut alkavat jo liidellä. Myös John Tavares on huhuissa usein esiintynyt, mutta ilmaisetvedot ei usko hänen treidaamiseensa. Mies kuuluu maailman parhaisiin pelaajiin ja sinetöisi Islesin uudelleen rakennuksen totaalisesti, jos hänet kaupattaisiin. Näin ei tule käymään.

Carolina puolestaan putosi häviön myötä playoffkuvasta ainakin hetkeksi. Tässä vaiheessa kautta pitäisi pystyä parempiin esityksiin, kuin tänään. Islandersin kannalta on ainakin positiivista siirtyä seuraavaan otteluun, sillä valinnan vaikeus siinä esiintyvän maalivahdin kohdalla on melkoinen etulyöntitilanne Isles valmennukselle. Ilmaisetvedot uskoo Jaroslav Halakin kuitenkin palaavan maalinsa suulle. Hän oli erinomainen Rangersia vastaan toissayönä.

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *