Arizona -1

KERROIN

2.05
0
pv
0
t
0
min
0
s

Arizona Coytes matkaa sunnuntaina Little Caesars Arenaan, kun he avaavat kolmen ottelun vieraskiertueen Detroit Red Wingsiä vastaan.

Yotes tulee matsiin Pacific div kärkisijalta (jaettu, mutta paras voitto% ja vähemmän pelattu), kun taas Red Wings kausi on ollut odotetusti synkkä. Detroit on 0-2-8 viimeiseen 10 otteluun ja ja joukkueella on kasassa koko kaudelta 21 pistettä 37 pelistä maalierolla -65.

Yotes pelasi 13 maalin tappio-ottelun Minnesotaa vastaan ja kylkeen tuli synkkiä uutisia Kuemperin loukkaantumisen myötä. Alaraajavamma kyseessä, kun joku kohta sanoi sopimuksen irti perhosasentoon mennessä ja hän tarvitsi apua päästä ylös ja pois jäältä, eli Antti Raanta nähdään tolppien välissä. Ottelu oli luonnollisesti sekava ja Raanta tietää, että nyt on sauma saada roolia, joten luulisi keskittymisen olevan tikissä. Kahden kärkiketjun peli toimi ja on epätodennäköistä, että Arizonan korttitalo romahtaa yhden ruman tuloksen jälkeen vaan uusi fokus ja pieni “me vastaan maailma” dogi-asetelma on helppo myydä vieraskiertueelle lähdettäessä. Joukkue on kuitenkin yksi änärin tiiviimpiä nippuja.

Kuten mainittu on Arizonalla etua rasituksen suhteen viimeisistä otteluista ja joukkue tulee aiheuttamaan totuttuun tapaan ongelmia sarjan heikoimmalle joukkueelle. Red Wings saattaa joutua lähteä otteluun myös ilman Bernieriä. Mainittakoon, että Red Wingsillä on myös sarjan huonoin alivoima, joten on mahdollista, että omissa kolisee. Ottelu ei ole missään nimessä Arizonalle helppo, mutta maalin taikka kahden voitto tuntuu melko todennäköiseltä lopputulokselta, kun tutkaillaan asetelmia otteluun. Aggressiivista kiekkoa henkisesti ja fyysisesti väsynyttä vastustajaa vastaan ja tätä kautta koitta pakottaa virheisiin ja punapaitoja istumaan boksissa. Mitään takeita ei tietenkään koskaan ole, sillä ei olla kärpäsiä seinällä mutta on todennäköisempää, että tekeminen on keskittynyttä huilin ja kahdeksan päästetyn maalin jälkeen.

Tästä syystä otetaan siis Arizona Coyotes -1 lapulle ilta maistuvilla 2.05 kertoimilla.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *