Kevät on ratkaisupelien aikaa ja NHL:ssä kalenteri näyttää maaliskuun ja huhtikuun vaihdetta. Tämä tietää sitä, että NHL:n runkosarja on loppumaisillaan ja pelataan vielä viimeisistä paikoista kauden pudotuspeleihin eli Stanley Cup –jahtiin.

Tilanne pudotuspelijoukkueiden osalta elää koko ajan, mutta Läntisessä Konferenssissa tilanne alkaa olemaan selvä. Paikkansa myös käytännössä pudotuspeleissä ovat jo varmistaneet Chicago, Minnesota, Anaheim, San Jose ja Edmonton. On vain ajan kysymys milloin Calgary, Nashville ja St. Louis oman paikkansa lunastavat myös käytännössä, sillä enää Los Angelesilla on seitin ohut mahdollisuus nousta vielä kahdeksan parhaan joukkoon.

Itäisen Konferenssin tilanne on kutkuttavampi, mutta sielläkin oman paikkansa ovat pudotuspeleissä jo varmistaneet Washington, Columbus, Pittsburgh ja New York Rangers. Sinettiä vaille valmiita pudotuspelijoukkueita on myös Montreal. Ottawa, Toronto ja Boston saavat vielä jännittää mitä mahtavat Tampa, New York Islanders ja Carolina tehdä loppupelien aikana. Nousu pudotuspeleihin on mahdollista, mutta itsestä se ei ole täysin kiinni. Vedonlyöjille on luvassa vielä jännittäviä hetkiä runkosarjan lopussa, se on varma asia.

 

Jännittävä kausi on tuomassa Detroitin putoamisen pudotuspeleistä pitkän putken jälkeen ja Edmontonin ja Toronton nousemisen pudotuspeleihin.

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]

 

NHL-pelaajia Leijoniin?

Spekulaatiot siitä, ketkä mahtavat tulla vielä raskaan kauden jälkeen pelaamaan kevään jääkiekon MM-kisoihin, käyvät kuumana. Suomen valmennusjohdon tiedusteluretki on ollut ilmeisen hedelmällinen ja vielä tässä vaiheessa voimme vain arvailla ketä sieltä mahtaisi olla tulossa Leijonien runkopelaajiksi. Monella pelaajalla saattaa olla loukkaantumisia tai sopimusneuvotteluja jotka estävät tulon MM-kisoihin, mutta jo tällä hetkellä pudotuspeliviivan alla olevista joukkueista on varmasti tarjolla erinomaisia vahvistuksia Leijonille.

Miltä kuulostaisi vaikkapa Winnipegin kaksikko Joel Armia – Patrik Laine? Tai Dallasin Kari Lehtonen – Antti Niemi? Arizonasta on varmasti Teemu Pulkkinen tyrkyllä taas kisoihin ja Mikko Rantanen Coloradosta otetaan kiljuen vastaan. Carolinasta kiinnostaisi taatusti Sebastian Aho – Teuvo Teräväinen kaksikko ja Philadelphian Valtteri Filppula olisi myös mukava nähdä kisoissa.

Entäpä sitten Floridan Alexander Barkov – Jussi Jokinen? Varmasti molemmat kelpaavat yhtä hyvin kuin Buffalon Rasmus Ristolainen. Myös NHL:n ensimmäinen pudotuspelikierros ehditään pelaamaan ennen MM-kisojen alkua, joten sieltä on varmasti potentiaalisia vahvistuksia vielä tulossa.

 

Elämme todella jännittäviä aikoja ja kuukauden päästä olemme huomattavasti viisaampia MM-kisajoukkueen suhteen. Vielä ennen Pariisin ja Kölnin MM-kisoja Suomi pelaa tuplamaaottelut Tanskaa ja Slovakiaa vastaan sekä EHT Tsekki turnauksen jossa vastaan asettuvat vielä Ruotsi, Tsekki ja Venäjä.

 

Totuttuun tapaan MM-kisat ovat myös suomalaisten veikkaajien kultakausi. Vuosine mittaan maksujärjestelmien riippumattomuus etäislaitteesta ja etenkin mobiilivetojen yleistyminen on saavuttanut sen että veikkaus rahansiirto on jo aivan kaikkien ulottuvillla.

MM-kisoissa nähdään otteluita, missä toinen joukkue on suuressa ennakkosuosikin asemassa. Vedonlyöntiyhtiöillä on tarjolla tasoituksellisia vetoja, joissa toiselle joukkueelle annetaan tasoitusta. Tasoituksia on monenlaisia ja niissä saattaa kokemattomampi pelaaja mennä helposti sekaisin. Välillä onkin hyvä kerrata mitä eri pelimuodot tarkoittaa, kun on tarjolla asian handicap ja european handicap vetoja sekä mahdollisia moneyline sekä muita erilaisia tasoituksellisia vetoja.

on mukana MM-kisoissa

on vahvasti mukana MM-kisoissa ja tarjoaa markkinoiden parhaita kertoimia pelaajilleen. Tämän lisäksi uudet pelaajat saavat 50€/100% talletusbonuksen ja näin pelikassa on heti kättelyssä kunnossa. Ensimmmäinen talletuksesi siis tuplataan aina 50€ asti. 50€ talletuksella saat siis käyttöösi 100€ pelirahaa. Bonuksen kierrätysehdot ovat markkinoiden helpoimmat ja takaa pelaajille loistavat asemat alkaviin MM-kisoihin.

[flytonic-button text=’SIIRRY ILLE TÄSTÄ’ linkurl=’www.ilmaisetvedot.com/mene//’ size=’lg’ icon=’none’ bg_color=’red’ border_color=’custom’ border_color_custom=’#000000′ text_color=’lgt’ ]

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *