Vihdoin ne alkavat, tosipelit NHL:ssä! Kaikki 16 jatkoonmenijää runkosarjasta on selvillä ja otteluparit näin ollen myös. Luvassa ovat jälleen kerran mahtavat pudotuspelit maailman parhaassa kiekkosarjassa ja mukana nähdään jälleen pitkän tauon jälkeen myös legendaarinen Toronto Maple Leafs. Torontoa ei olla pudotuspeleissä nähty viimeisiin noin 15 vuoteen, kuin yhden ainoan kerran. Tämä on suuri noste koko kiekkomaailmalle, kun jääkiekon mekassa pelataan jälleen vuoden kovimpaan aikaan. Toronto kuohuu. Myös ottelusarja Pittsburgh – Columbus tulee olemaan äkkiseltään äärimmäisen mielenkiintoinen. Kaikki muistavat Brandon Dubinskyn ja Sydney Crosbyn väliset tulikivenkatkuiset taistelut. Kaverit ovat pudottaneet pariin kertaan jopa hansikkaat ja takoneet huolella toistensa lättyjä uuteen uskoon. Crosby ei näissä Dubinsky kohtaamisissa ole yksinkertaisesti pystynyt säästelemään mitään. Kaikki peliin on tälläkin kertaa taatusti tapahtuva.

Idässä kohtaavat:

Washington – Toronto

Boston – Ottawa

Montreal – New York Rangers

Pittsburgh – Columbus

 

Lännessä tulee myös paukkumaan. San Jose Sharks, viime vuoden stanley cup finalisti kohtaa nuoren ja vihdoin myös unelmansa, pudotuspelipaikan saavuttaneen Edmontonin Öljyn. Connor McDavid, joka iski viimeisessä runkosarja ottelussaan 100.pisteensä tällä kaudella, tulee joutumaan äärimmäisen kovaan paikkaan heti 1.kierroksella. Sharks on kokenut ja rutinoinut veteraanijoukkue, joka laittaa vielä kerran pojat (papat) asenteella aivan taatusti kaiken likoon. Sharks on kärsinyt viime aikoina pahoista loukkaantumista, joten nähtäväksi jää ketkä nousevat esiin tosipaikan tullen.

Lännen joukkueet ja parit:

Anaheim – Calgary

Chicago – Nashville

San Jose – Edmonton

Minnesota – St.Louis

 

Luvassa on liian mielenkiintoinen kiekkokevät. Nyt ruudut auki ja baanalle! Let’s play hockey! Mustat putoavat ensimmäisen kerran jo keskiviikkona!

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *