illä on käynnissä todelliset karnevaalit ja varsinkin kiekkomiehiä hellitään. Sillä osallistumalla täysin ilmaiseen KiekkoGuru kilpailuun illä voit voittaa matkan Pariisin MM-kisoihin seuraamaan leijonien pelejä. Pariisiin MM-kisareissu sisältää yhteensä seitsemän MM-kisaottelua! Kisavoittajat pääsevät todistamaan paikan päällä kolmea Suomen MM-kisamatsia. Pakettiin kuuluu mm. Suomen avausottelu Valko-Venäjää vastaan sekä ottelut kisaisäntä Ranskaa sekä Tsekkiä vastaan. Kaiken kaikkiaan jaossa on peräti 4 unelma matkaa romanttiselle Pariisin kisareissulle.

kiekkoguru

Tolkuttomasti bonusrahaa

on päivittänyt bonuksia uusille pelaajille ja tarjolla on todella kattava paketti erilaisia bonuksia. Bonuksien yhteisarvo on jopa 170€, mikä on todella massiivinen määrä tänä päivänä!

in tuplaa ensimmäisen talletuksesi aina 100€ asti, kun olet kierrättänyt tämän bonuksen olet jo oikeutettu uuteen bonukseen 50€/50%. Kun olet käyttänyt kummatkin talletusbonukset olet oikeutettu vielä 20€ mobiilivetoon!

Talletusbonuksen kierrätysehdot ovat erittäin helpot. Bonus pitää kierrättää ainoastaan kuusi(6) kertaa ennen mahdollista kotiutusta tai uuden bonuksen lunastamista. Minimi kertoimen on oltava vedoille vähintään 1,50. Kierrätysehdot tulee täyttää 30 päivän kuluessa.

Tämän lisäksi pelaajille on tarjolla ilmainen 20€ mobiiliveto 4 viikon ajan. Veto tulee olla tehtynä Liiga,NHL,KHL tai SHl kohteeseen. Kampanjaan tulee ilmoittautua erikseen, jotta saat ilmaisetvedot käyttöösi!

[flytonic-button text=’LUNASTA BONUKSET TÄSTÄ!’ linkurl=’www.ilmaisetvedot.com/mene//’ size=’lg’ icon=’none’ bg_color=’purple’ border_color=’custom’ border_color_custom=’#000000′ text_color=’lgt’ ]

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *