Edmonton Oilersin peli alkaa näyttää enemmän ja enemmän oikealta. Jo viime peleissä Oilersin pelissä vieraissa oli näkynyt viitteitä tiiviimmästä ja paremmin systemaattisesti toteutetusta paketista. Oilersin päävalmentaja Todd McLellan on saamassa McDavidin siivittämän joukkueen kovempaan lentoon. Tänään pelissä kohtasivat Oilers ja Dallas Stars. Vauhdikkaassa ottelussa ei maalipaikkoja puuttunut. Ensimmäisessä erässä iskivät niin McDavid, Benn kuin Maroonkin. Oilers oli koonnut tähän otteluun takaisin supernyrkin Maroon – McDavid – Draisaitl, ja se toimi. Lähes jokaisessa vaihdossa tämä ketju aiheutti Dallasille painajaisia. Viime ottelussa vaihtoon otettu Ben Bishop oli kovilla illan ottelussa. Hän ei pitänyt siitä, kun Hitchock otti maalivahtivaihdon viime ottelussa ja Bishop oli tänään valmis taistoon, mutta se ei riittänyt. Oilers tykitti jokaisella sylinterillä.

Toiseen erään Radulov tasoitti ottelun, mutta upeaa iltaa tänään vetänyt Nugent-Hopkins vei Oilersin jälleen johtoon. Tämän jälkeen Benn jälleen tasoitti, mutta viimeisessä erässä Oilers otti ohjat. Esa Lindell vei hienosti Dallasin ylivoimalla johtoon, mutta Dallasin surkeasti toimivat joukkuepuolustus ei kyennyt kestämään Öljyn voimaa. Nugent-Hopkins tasoitti ottelun 4-4 ja Matt Benning ratkaisi ottelun 5-4 aivan ottelun lopussa ajassa 58.33. Dallasin kiri lopussa jäi vaille loppuhurmosta, sillä Oilers puolusti vahvasti ja hyvin.

Ben Bishop joutui tällä kertaa antautumaan viidesti ja huomenna/tänään on vuorossa Kari Lehtonen. Dallas kohtaa Calgary Flamesin ja ottelusta on odotettavissa Dallasille jälleen vaikea koitos. Lehtosella on nyt mahdollisuus näyttää osaamisensa, sillä Ben Bishop on lunastanut Dallasin ykkösmaalivahdin paikan selkästi. Nähtäväksi jää, mihin Kari Lehtosen tämän hetkinen vire ja kunto riittää. Entinen Dallas maalivahti Antti Niemi joutui pari päivää sitten nolosti waivers listalle, josta Florida Panthers hänet yllättäen poimi. Onko Karin ja Antti Pubi Niemen aika ajanut ohi NHL:ssä? Olisiko oikea paikka pelata tällä hetkellä sittenkin euroopassa, vai kenties KHL:ssä? Ainakin monet kiekkoa seuraavat ovat jo tätä mieltä. Tuntuu uskomattomalta, että NHL:ssä ammattilaiset antavat vielä mahdollisuuden näille entisille koville tekijöille, Stanley Cup tason voittajille (Niemi). Kaikki hyvä päättyy aikanaan. Niin näyttää myös Karin ja Antti Niemen kohdalla. Dallasille voi näiden puolustusesitysten perusteella alkukaudesta silti povata jälleen kerran, hyvin, hyvin vaikeaa kautta.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!