Olympiakiekon ensimmäinen todellinen herkkupala ja ensimmäinen todellinen testi Suomelle on peli rakasta vihollista Ruotsia vastaan. Molemmat ovat selvittäneet pelit Saksaa ja Norjaa vastaan kunnialla. Ruotsi tosin päihitti Saksan mahdollisimman niukasti 1-0, mutta ei ainuttakaan päästettyä maalia kahteen ensimmäiseen peliin kertoo joukkueen peruspelin toimivuudesta ja asettaa hurjassa iskussa olevalle Eeli Tolvaselle, kuten koko Suomen joukkueelle suuren haasteen niin maalinteossa kuin itse pelin voittamisessakin.

Panoksena ottelussa on suora puolivälieräpaikka ja erikoiseksi tilanteen tekee se, että riippuen muiden lohkojen tilanteesta suoraan puolivälieräpaikkaan saattaa riittää yksi piste tai parhaimmassa tapauksessa jopa suora tappio voi riittää muiden lohkojen pelien päättyessä sopivasti ristiin.

Edellä mainittujen seikkojen perusteella joukkueet keskittynevät erityisen tarkasti jo valmiiksi tiiviiden puolustusten pitävyyteen, eikä maalijuhlia ole odotettavissa. Alhaisen maaliodotuksen johdosta tasapelin todennäköisyys on suuri ja sitä voikin kokeilla varsinkin, jos tätä peliä ennen pelattavien pelin tulokset antavat molemmille joukkueille mahdollisuuden varmistaa jatkopaikka 60min tasurilla.

Varsinainen pelivihje tähän on kuitenkin underi ja siitä saakin herkullisia tarjouksia kautta linjan. Pelivalintamme kohdistuu 5 maalin linjaan, joten siihen sitten isketään.

Pelivalinta

Olympiakiekko

Ruotsi-Suomi

Under 5@1,68

Panos 8/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]

image by Henrik Palm [CC BY 2.0], via Wikimedia Commons

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *