Huomenna on vuorossa jo olympiakiekon välierät ja molemmissa pareissa ennakkoasetelmat ovat selvät. Sekä Venäjän Olympiaurheiljat Tshekkiä vastaan, että Kanada Saksaa vastaan ovat suursuosikin asemassa, eikä yllätyksille ole juurikaan jalansijaa. Mahdollisten yllätysten tulisi rakentua äärimmäisen tiiviiseen puolustuspeliin ja tietysti loistavaan maalivahtipeliin. Tämän lisäksi erikoistilannepelaaminen on jälleen avainasemassa. Tästä jo esimerkkinä Saksa oli Ruotsia vastaan alun kymmenen minuuttia täysin mankelissa, mutta tuli ylivoimien kautta peliin mukaan ja lopulta tekikin aika sensaation tiputtamalla Ruotsin välieristä pois.

Niin Kanadan kuin ”Venäjänkin” kertoimet on painettu turhan alas ja tarjolla olevista 1×2 -vedoista on vaikea kaivaa pelattavaa. Tshekin 1,5:n maalin tasoituksellinen veto olisi ehkä harkinnan arvoinen, mutta tälläkin kertaa pelivalinnat haetaan maalimääristä. Varsinkin Tshekki-Venäjä peliin tarjolla ovat totals kertoimet ovatkin varsin hyviä ja kokeilemisen arvoisia ne lienevät myös jälkimmäisessä välierässä.

Pelivalinta

Olympiakiekko

Tshekki-Venäjän Olympiaurheilijat

Under 5@1,91

Panos 6/10

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *