Osallistuminen on erittäin helppoa. Siirry sivullemme Ilmaisetvedot.com Sinun täytyy ainoastaan kirjautua käyttäjäksi Facebook tai Twitter tunnuksilla. Mikäli tulet sivuilemme tietokoneella näet jokaisella sivulla ruudun oikeassa reunassa Facebook sekä Twitter tunnukset niitä painamalla pääset kirjautumaan sisään sivuillemme ja luomaan oman tunnuksen. Mikäli tunnuksen luominen ei onnistu ota yhteyttä [email protected]

Kirjautuminen

Kilpailu

Kilpailussamme lyödään perinteistä pitkävetoa valitsemistamme kohteista. Avoinna olevat kohteet löytyvät Ilmaisetvedot.com/vedonlyonti välilehdeltä. Valitse sinua miellyttävät kohteet ja valitse panos väliltä 1-100 merkkiä. Kun olet valinnut kohteen ja asettanut panoksen paina lähetä. Nyt vetosi on lyöty.

 

Betsiohje

Kilpailutilanne ja palkinnot

Käynnissä olevan kilpailun tilanteen sekä palkinnot löytyy välilehdeltä Pistetaulukko. Taulukon otsikosta myös selviää minkä ajan kilpailu on käynnissä. Kilpailuun voi osallistua missä tahansa vaiheessa, mikäli säännöissä ei toisin lue. Säännöt kannattaa tarkistaa Säännöt ja ehdot välilehdeltä.

Pistetaulukko

Vedonlyöntibonukset

[bonustable num=4 ]

Laadukkaille vedonlyöntibonuksilla on helppo tienata rahaa, mikäli tuntuu että hallitsee jonkun verran vedonlyöntiä

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *