San Jose Sharks aloitti hyvin sisuuntuneena eilisestä Toronto-tappiosta. Tomas Hertl vei alivoimalla Sharksin johtoon ensimmäisessä erässä, eikä Ottawan kannalta näyttänyt todellakaan hyvältä tälläkään kertaa. Karlssonin Erikin peli ei myöskään edelleenkään vakuuttanut Ottawan ylivoimalla. Ryan Dzingel onnistui kuitenkin tasoittamaan pelin saaden kiekon Sharks maalia vartioineen Alex Dellin selän taakse. Melker Karlsson kuitenkin vei Sharksin jälleen johtoon 1-2, eikä Ottawan puolustus vakuuttanut tässäkään osumassa.

Toisessa erässä Sharks meni menojaan

Chris Tierneyn ja Brent Parta Burnsin maaleilla joukkue siirtyi nopeasti johtoon jo 1-4, kunnes Marko Stone kavensi 2-4. Tomas Hertl iski illan toisen maalinsa hienosti maalin edestä ja ottelu näytti lipuvan jälleen kerran Ottawalta ohitse. Jotain muutoksiakin on silti joukkueessa tapahduttava, aseenteessa tai pelaajarintamalla, sillä sen verran heikko oli esitys jälleen tähän tilanteeseen asti.

Ottawan kiri tuotti tulosta

Jääkiekko on hieno ja nopea peli. Nopeassa ajassa saattaa joskus tapahtua ja paljon. Niin tänäänkin. Sharks oli tähän asti pelannut upean ottelun ja Ottawa oli ollut vastaantulija. Jostain kuitenkin sai Senators valmentaja Guy Boucher kaivettua peli-ilmettä ja asennetta omiinsa, sillä kolmanteen erään tuli taisteleva Ottawa joukkue. Derrick Brassard aloitti upeasti takaa-ajon vain 26 sekuntia sisään kolmanteen erään ja tähän lamaantui hieman myös Sharks. Dell alkoi tehdä karmaisevia virheitä myös maalillaan ja 48:25 kavensi Matt Duchene jo 4-5. Vain kaksi minuuttia tästä, sama ketju iski ottawalle. Matt Hoffman tasoitti Duchenen syötöistä ja tilanne oli peräti 5-5. Ainakin yleisöä hellitiin tilanteilla ja maalijuhlalla tänään.

Jatkoajalle edennyt ottelu ei ehtinyt vanhentua, kuin vaivaiset 7 sekuntia, kun Ottawan illan tehoduo iski jälleen kerran. Matt Duchene iski Hoffmanin syötöstä täysin ansaitun voittomaalin kotijoukkueelle. Ottelu kestää 60 minuuttia varsinaiselta peliajaltaan ja Sharks ei tänään esittänyt kuin 40minuuttia hienoa lätkää. Myöskin Alex Dell on taatusti pettynyt omaan suoritukseensa. Martin Jonesin varjossa pelaava maalivahti on aina näytönpaikan edessä, saadessaan tilaisuuden. Tänään päästetyt 6 maalia eivät mairittele Delliä lainkaan. Ottawan Matt Duchenelle peli ja ratkaisu jatkoajalla saattaa antaa aimoannoksen lisäboostia, sillä miehen saavuttua Ottawaan on joukkue vain hävinnyt, hävinnyt ja hävinnyt. Seuraavaan otteluun kannattaakin Ottawaan ehkä panostaa hieman ropojaan, sillä tällainen momentum kiekkoilusarjoissa usein käytetään todellakin hyväksi.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!