Ottawa Senators pääsi tänään pelaamaan yhtä NHL:n kehnointa joukkuetta vastaan, kun se kohtasi Buffalo Sabresin yhdysvalloissa. Robin Lehner ja Mike Condon maaleillaan, joukkueet lähtivät pelaamaan. Buffalo Sabres ei peruutellut kotonaan ja se ryskytti peliä Ottawa päätyyn alusta lähtien. Ensimmäinen erä oli kuitenkin pelillisesti tasainen ja ottelu pysyi numeroissa 0-0. Senatorsin leivissä näkyy silti jo käsinkosketeltavasti turhautuminen ja tehottomuus. Mailaa puristetaan liikaa ja maalintekoa ajatellaan. Ajatteleminen maalintekemisessä ei koskaan ole ollut se oikea asia. Oikein tapa on vaan laukaista ja toimia. Ottawan pelaajissa, kuten Matt Duchenessä näkyy valtava paine ja ajattelu. Pelaajat miettivät vääriä asioita, eivätkä pysty suorittamaan paineettomassa tilassa, jossa vaan tapahtuu ja reagoidaan.

Toisessa erässä Buffalo Sabres ei aikaillut, kun Benoit Pouliot ja Okposo maalasivat vain 1 minuutin ja 12 sekunnin aikana molemmat. Evander Kane siirsti Sabresin siististi ylivoimalla jo 3-0 johtoon ja jälleen kerran näytti Ottawan kannalta surkealta. Ottawan viimeisten neljän pelin saldo ennen tätä ottelua näytti murhaavalta: Tappiot 5-0 Sharksille, 4-3 OT:llä Los Angelesille, 3-0 Anaheimille ja 5-0 Winnipegille kertovat kuinka tehoton joukkue Senators tällä hetkellä on. Jälleen ottelu eteni peräti 46:43 pelikelloon, kunnes Cody Ceci rikkoi Lehnerin nollapelin. Lopussa Brassard pääsi vielä kaventamaan 3-2, mutta peliaika ei riittänyt tälläkään kertaa. Senators hävisi jälleen, lukemin 3-2. Buffalo Sabres onnistui siis myös voittamaan umpisurkean Ottawan. Erik Karlssonin kohtalosta ja tilanteesta on huhuiltu viime päivinä jopa kauppahuhuissa asti. Ilmaisetvedot.com ei kuitenkaan usko vielä tällaiseen ylilyötyyn treidiin, mutta jotain Senators leivissä on pian tapahduttava. Kaikki muistavat parin vuoden takaisen San Josen Doug Wilsonin ja Joe Thorntonin sanaharkan kesken kautta. Thornton käski manageriaan Wilsonia pitämään suuta pienemmällä ja olemaan hiljaa tietyissä asioissa. Joe Thornton pelaa edelleen San Josessa ja hän on manageri Wilsonin hyvä ystävä. Median ylipaisuttelu ja internetissä tapahtuvat spekulaatiot ovat siis yleensä täyttä puppua. Ottawan kannalta toivoo kuitenkin jonkinlaista toisenlaisen muutoksen tuulta. Tulokset ja tekeminen jäällä nimittäin kertovat karua tositarinaa.

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *