Paris FC vs Red Star Paris FC Ah-1

KERROIN

2.95
0
pv
0
t
0
min
0
s

Käännetään viikonlopun kunniaksi katseet Ranskaan missä perinteinen Perjantai kierros pyörähtää käyntiin.

Kaksi eri svääreissä purjehtivaa kohtaavat tänään Pariisin illassa. Kotijoukkue FC Paris saa vieraakseen ei Belgradin punaista tähteä vaan Saint-Ouenin Punaisen Tähden eli Red Star FC:n. Kyseessähän on yksi tänä päivänä kolmesta mahdollisesti Pariisin Derbystä.

Paris FC ollut kuluvalla kaudella todella vakuuttava ja ainoastaan kärkijoukkue Metz on onnistunut maalinteossa Stade Sebastien Charletyllä Ligue 2:ssa. Täten myös suurin osa Paris FC:n pisteistä on tullut kotikentällä. Joukkueen paras maalintekijä Silas Wamangituka on ollut varsin aktiivinen viimeaikoina, sillä 5 viime peliin Silasin toimesta on syntynyt 4 maalia.

Red Star puolestaan on ligue 2 huonoimpia joukkueita ja niinikään kotikentällä saalistanut suurimman osan pisteistään. Vieraskentällä Saint-Ouenin Punainen Tähti on Ligue 2 huonoin, vain 3 pistettä ja nekin on tullut 3 tasapelistä. Ehkä suurimpana yllätyksenä kuitenkin Marraskuun alun tasapeli Brestin vieraana.

Tänään tilanne ei tule lainkaan helpottumaan sillä joukkueen parhaat maalintekijät Jordan Fraucher sekä Julio Donisa ovat sivussa. Xavier Tomasin ja Clement Chantomen lisäksi pari vähemmällä peliajalla ollutta puolustajaa ei myöskään nähdä viheriöllä.

Vaikka tätä kirjoottaessa kertoimet lähtivät liikkeelle, näen kotijoukkueen kertoimissa edelleen jopa suurempaa valueta. Vierasjoukkue Red Starin ongelmat varsinkin vieraissa sekä hyökkäyspäässä ovat tänään liian suuri este saadakseen mitään illan Derbystä.

Paris FC vs Red Star
Paris FC Ah-1 @ 2,95 toppi
(panossuositus 2/5)

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!