Komeassa aurinkoisessa kelissa Ilves pääsee aloittamaan Veikkausliiga urakkansa jo pelin pelannutta FC Lahtea vastaan. Puhutaan jo ehkä ennennäkemättömästä asiasta kun Tampereella kausi alkaa sovittuun aikaan. Tällä kertaa pelataan kuitenkin Tammelan sijaan Ratinassa jossa luonnonnurmi on yllätävän hyvässä kunnossa. Kenttämestarille kiitos!!

1.Puoliaika

Jo ensimmäisen kymmen minuutin aikana Ilveksen kulmalipulla on vierailtu jo useampaan kertaan ja hallinta on selkeästi vierasjoukkueella. Ilves on silti pelillisesti täysin mukana pelissä ja luo tilanteita. 18 minuutin kohdalla kotijoukkueen toisesta kulmapotkusta Marco Matrone siirtää isännät 1-0 johtoon ja Ratina räjähtää ensikertaa tänä keväänä.
Ottelu etenee jälleen vierasjoukkue FC Lahden komennossa ja monen ihmeellisen tilanteen jälkeen pallo osoitetaan täplälle kun Stenio kaatuilee omia aikojaan, kortti Tanskalle tilanteesta ja Helmke laukomaan rankkaria. Loppujen lopuksi tilanne päättyy onnellisesti Hilanderin torjuntaan sillä rangaistuspotkua edeltänyt tilanne toisessa päässä olisi ainakin allekirjoittaneen mielestä pitänyt tuomita täplälle eikä Stenion kompurointi.
Värikkäitä tilanteita ei ensimmäiseltä puoliajalta puutu kun erikoisen hässäköinnin jälkeen Ilveksen maalivahti Mika Hilander saa suihkukomennuksen ilmeisesti tuupattuaan jälkitilanteessa FC Lahden Hertsiä ja päätä lyhyempi keskikenttämies lyyhistyy maahan. Pitkän keskustelun jälkeen peli jatkuu kuitenkin Ilveksen vapaapotkulla.
Kokonaisuudessa ensimmäisen puoliajan loppu ei toistaiseksi tuonut peliin mitään muutosta vaikka Ilves vajaalla olikin ja tauolle lähdettiin kotijoukkueen 1-0 johdossa.

2.Puoliaika

Tauolta palattaessa ei muutoksia miehitykseen ja vieraat yrittävät armotta hyödyntää mies ylivoimaa. Pallonhallinta pysyy visusti FC Lahdella ja Ilves tekee sitä mitä se parhaiten johtoasemassa osaa, tuttua puolustamista mitä on viimekausilla nähty.
70 minuutin kohdalla puntit tasoittuvat kun epäonnistuneen rangaistuspotkun ampunut Hendrik Helmke ottaa toisen varoituksen ja näin ollen Hilanderin kaveriksi jäähdyttelemään. 87 minuuttia Ilveksen puolustus kesti ja FC Lahti tuli ansaitusti mutta värilasien takaa katsottuna harmillisesti tasoihin Fareed Sadatin puskumaalilla.
Pelillisesti Ilveksen avaus ei ollut mitään erikoista katsottavaa mutta 1 piste varmasti kelpaa hyvin läpi ottelun pelannutta lahtea vastaan ja 94 minuutin jälkeen ottelu vihellettiin päättyneeksi 1-1 tulokseen paukkupommien kera. Tästä on hyvä jatkaa ja suunta on oikea.

Ilmaisetvedot.com kilpailuissa on huhtikuussa tarjolla suosikki pelaajiesi pelipaitoja. Tarjolla on kiekkomiehille Patrik Laineen pelipaitaa sekä jalkapallon ystäville Valioliiga joukkueen paitaa! Katso ohjeet osallistumiseen etusivulta

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *