ja Ilmaisetvedot.com järjestävät yhteistyössä pelaajilleen ”MobiiliBet”-kilpailun, jossa palkintona on 450€ pelirahaa sivustolle. on moneen kertaan palkittu maailman parhaana mobiilikasinona, eikä suotta! Ja sama suunta jatkuu vedonlyönti puolella, sillä in mobiilivedonlyönti on ehdottomasti markkinoiden eliittiä. Kilpailun säännöt ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan todella helpot. Avaa ille pelitili Ilmaisetvedot.com sivuston kautta ja tee kolme (3) mobiilivetoa vähintään 10€ panoksella ja olet mukana kilpailussa. Mobiilivedolla tarkoitetaan vetoa mikä on tehty mobiililaitteella, kuten puhelimella. Olet kilpailussa automaattisesti mukana olit sitten vanha tai uusi pelaaja, kunhan pelitilisi on avattu meidän sivuston kautta!

sportbanner

Palkinnot

Kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan 450€ pelirahaa. Palkintopotti jaetaan kolmelle onnekkaalle pelaajalle. Ykköspalkinto on huimat 250 € pelirahaa sekä NHL seuran hupparin. Toisena nimenä arvonta hatusta nostettu pelaaja kuittaa 150 € pelirahaa sekä NHL aiheisen yllätyspalkinnon. Kilpailussa kolmannelle sijalle tullut saa 50€ pelirahaa sekä NHL aiheisen yllätyspalkinnon! Jotta saat kilpailuun lentävän lähdön tuplaa ensimmäisen talletuksen aina 50€ asti. Avaamalla tilin alla olevan linkin kautta saat siis 50 € talletuksella 100 € pelikassan. Tämän lisäksi saat 10€ ilmaisenvedon, joten kampanjaan osallistuminen saa todellakin lentävän lähdön! Näin ollen pelikassasi on kunnossa heti kilpailun alkumetreiltä lähtien. Huomio! Vain Ilmaisevedot.com sivuston kautta tilinavanneet pelaajat voivat osallistua ”Mobiilibet”-kisaan.

PS4-konsoli arvonta!

Höystämme ”MobiiliBet”-kilpailua vielä PS4-konsolilla. Sillä kun saamme kampanjan aikana 50kpl uusia tallettavia pelaajia .com sivulle, arvomme heidän kesken PS4-konsolin! Tässä kilpailussa ei kannata vitkastella, sillä palkinto arvotaan välittömästi kun 50 uuden pelaajan raja saavutetaan kampanjan aikana. Tähän kilpailuun osallistuminen on erittäin helppoa. Klikkaa alla olevaa painiketta, avaa pelitili ja tee pelitilillesi vähintään 10€ talletus! Huomaathan että arvontaan osallistuu vain ilmaisetvedot.com sivuston kautta pelitilin avanneet.

[flytonic-button text=’AVAA TILI TÄSTÄ!’ linkurl=’www.ilmaisetvedot.com/mene//’ size=’lg’ icon=’none’ bg_color=’purple’ border_color=’custom’ border_color_custom=’#000000′ text_color=’lgt’ ]

Peliraha

Kilpailussa voitettu peliraha maksetaan sivustolle bonusrahana. Tästä kampanjasta voitettua bonusrahaa koskee erikoisehdot, jotta bonusraha on mahdollisimman lähellä käteistä rahaa. Bonusraha täytyy kierrättää ainoastaan yhden(1) kerran minimissään 1,50 kertoimella ennen rahojen nostamista pois tililtä. Muut bonusrahaa koskevat säännöt ja ehdot ovat normaaleja .com sääntöjä. Palkinto on siis niin lähellä käteisrahaa kuin se on teknisesti mahdollista järjestää!

Kilpailu on yksinoikeudella Ilmaisetvedot.com pelaajille, joten osallistuaksesi kilpailuun sinun tulee avata tili .com:ille tämän sivuston kautta. Mikäli omaat Facebook tunnukset kannattaa ehdottomasti käydä katsastamassa meidän sivumme ja osallistua kilpailuihimme, joita järjestämme tämän kampanjan aikana. Sivuillemme pääset klikkaamalla tästä!

Kilpailun tulokset

Kilpailun voittajat ilmoitetaan maaliskuun ensimmäisten viikkojen aikana. Voittajien etunimet tullaan julkaisemaan Ilmaisetvedot.com sivustolla. Voittajiin ollaan yhteydessä, kun arvonta ollaan suoritettu. Tavara palkinnot toimitetaan maaliskuun aikana.

[flytonic-button text=’AVAA TILI TÄSTÄ!’ linkurl=’www.ilmaisetvedot.com/mene//’ size=’lg’ icon=’none’ bg_color=’purple’ border_color=’custom’ border_color_custom=’#000000′ text_color=’lgt’ ]

Kilpailun säännöt ja ehdot

 1. Kilpailu ajankohta on 1.2-28.2.2017
 2. Kupongilla olevien kohteiden tulee alkaa viimeistään kello 23.59 28.2.2017
 3. Voittaja julkaistaan maaliskuussa 2017.
 4. Pelaajan on tehtävä vähintään kolme(3) mobiilivetoa, joiden panos on vähintään 10€
 5. Ilmaisvetoa ei lasketa yhdeksi kilpailu mobiilivedoksi
 6. Veto tulee olla tehtynä .com sivustolla
 7. Kilpailu on ainoastaan Ilmaisetvedot.com sivuston kautta tilinavanneille.
 8. Täytyy noudattaa .com sivuston sääntöjä ja ehtoja.
 9. Voitettu peliraha pitää kierrättää sivustolla vedonlyönnissä yhden(1) kerran minimissään 1,50 kertoimella
 10. Ilmaisetvedot.com pidättää oikeudet muuttaa sääntöjä missä tahansa vaiheessa kilpailua
 11. Ilmaisetvedot.com pidättää oikeuden keskeyttää kilpailun.
 12. Osallistumalla kilpailuun käyttäjä suostuu kilpailun ehtoihin.
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *