Salibandyliiga 24.9

Lasb – Welhot

Tänään illalla käydään mielenkiintoinen kamppailu salibandyliigassa, kun sarjan häntäpäähän arvioidut Lasb ja Welhot kohtaavat Lahden Suurhallissa. Jaossa siis elintärkeät pisteet putoamiskamppailua ajatellen.

Welhot aloitti liigataipaleensa eilen kotivoitolla Steelersistä loppulukemin 10-6. Tulosta hieman vääristää loppuminuuttien maalit tyhjään verkkoon, mutta pelitapahtumiin nähden pisteet jäivät ansaitusti Kuopioon. Koko ottelun ajan Welhot oli niskanpäällä ja saivat pidettyä vastustajan pois vaarallisimmilta maalipaikoilta. Erityismaininta myös Welhotkassari Petri Leschille, joka pelasi mahtavan ottelun. Eilen kuopiolaiset käyttivät mainosti altavastaajan aseman hieman laiskaa ja ylimielistä Steelersiä vastaan, mutta tänään ryhmä tuskin pääsee yllättämään aivan samalla tavalla.

Lasb avasi kautensa viikko sitten häviten hallitsevalle mestarille Classicille vieraissa lukemin 10-4 ja tänään joukkue pääseekin mieluisalle kotikentälleen. Loukkaantumisrintamalta Lammilaiset saavat tärkeän Matti Korhosen takaisn, mutta tehonikkari Justus Kainulainen palannee askiin vasta ensi kuun puolella.

Welhot näytti ettei se tullut Liigaan leikkimään, mutta vastustaja Steelers ei todellakaan ollut parhaimmillaan eilen, joskin tiedossa oli myös Welhojen kotikenttäetu. Peli päättyi eilen Kuopiossa noin klo 18.30 ja matkaa Lahteen on kuitenkin jonkinverran joten tämänpäiväiseen koitokseen Taikurit tuskin yhtä tuoreella jalalla tulevat kuin mitä eilen nähtiin. Lasb taas on saanut hioa kuntoaan viikon verran ja hyvin liikkuva sekä taitava joukkue pystyy varmasti haastamaan Welho-puolustuksen ja iskemään palloa reppuun tänä iltana. Etenkin Rasmus Kainulaiselta sekä Tuure Ailiolta on lupa odottaa tehomerkintöjä.

Peli on hyvin lähellä kuuluisaa kolikonheittoa, mutta uskon eilisen painavan vielä virailijoiden jaloissa sen verran että vahva kotijoukkue ottaa täyden pistepotin 58,3% arviolla. Edun ollessa suhteellisen pieni kannattaa suurimmat panokset säästää kuitenkin toiseen kertaan.

 

Pelivalinta

Lasb-Welhot

Lasb moneyline (lopullinen voitto) @1,76

Panos 4/10

 netticasino vedonlyönti

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *