KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jalkapallo, Ruotsin Allsvenskan

AIK Tukholma – IK Sirius FK, pe 27.4. klo 20:00

Ruotsin Allsvenskanissa pelataan perjantaina ainoastaan yhden ottelun verran. Friends Arenalla Tukholmassa ennen kauden alkua jonkinlaisissa mestaruuspuheissakin kuultu AIK isännöi Uppsalasta lähtöisin olevaa Siriusta.

AIK on aloittanut kautensa vahvasti, mutta tällä hetkellä joukkueen riesana ovat muutamien avainpelaajien ikävät loukkaantumiset. Toistaiseksi kotikentällään Friends Arenalla on AIK selviytynyt puhtaalla pelillä voittaen jokaisen siellä pelaamansa kolme ottelua (Dalkurd, Djurgården ja Göteborg) lukemin 2-0. Vieraista on kertynyt mukaan kaksi tasapelipistettä Malmöä ja Örebroa vastaan.

AIK:n leiriin on kuitenkin viime aikoina kantautunut ei niin toivottuja uutisia kun viimeisimmän Göteborg-ottelun aikana joukkueen puolustaja Robert Lundström hajotti polvensa ikävästi jo 10 peliminuutin kohdalla ja koko loppukausi on miehen osalta pilalla. Lundströmin tilalle vaihdettu keskikentän Stefan Silva kerkesi olla kentällä vajaat 20 minuuttia jonka aikana hän kerkesi maalintekoon, mutta jouduttiin myös ottamaan takaisin vaihtoon loukattuaan nivusensa. Silva on arviolta muutaman viikon sivussa.

Kenties surullisin uutinen AIK-leiriin kantautui kuitenkin eilen, kun joukkueen harjoituksissa ykkösmaalivahti Oscar Linner loukkasi niin ikään polvensa ja on näin ollen kevätkauden sivussa. Maaliskuun aikana Cupin pelissä jalkansa murtanut puolustaja Jesper Nyholm on myös varmuudella pois kokoonpanosta. Myös hyökkäyspään Tarik Elyounoussin pelaaminen on epävarmaa nivusvaivojen vuoksi.

Sirius on alkukauden aloittanut ”normaalisti”, neljän ottelun jälkeen kasassa on yhtä monta pistettä voiton, tasapelin ja kahden tappion myötä. Myös Siriuksella on muutama pelimies telakalla, mutta heidän merkityksensä joukkueelle ei kuitenkaan ole niin suuri mitä AIK:n puolella.

Pelivalinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin

Kerroin: 2.25 @

Panossuositus: 6/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!