Espanjan La Liga -kierroksen #28 päättää maanantai-illan ottelu, jossa kohtaavat Alaves sekä Real Betis. Matsin maaliodotusarvo on varsin korkealla vedonvälittäjien arvioon nähden, joten tarjolla on kelvollinen peli-idea.

Kotijoukkue Alavesin kausi alkoi järkyttävästi kuudella peräkkäisellä tappiolla. Vielä marraskuun alussa saldona oli murhaava 2-0-11, ja putoaminen divisioonaa alemmas näytti lähes varmalta. Alaves onnistui kuitenkin ääntämään kurssinsa, ja nyt joukkue on noussut jo 11 pistettä putoamisviivan yläpuolelle!

Viikko sitten Alaves hävisi heikon avausjakson vuoksi Real Sociedadin vieraana 2-1. Alaves on ollut etenkin kotonaan todella hyvä surkean alkukauden jälkeen. Joukkueen saldo on seitsemästä edellisestä kotipelistä todella vakuuttava 6-1-0.

Vierailija Real Betis erittäin runsasmaalinen joukkue. Se on ollut kolme kautta putkeen sarjan keskikastin rankingin arvoinen, eikä tasoero Alavesiin ole paperilla ihmeellinen. Betis on tuskaillut hyökkäyspäänsä kanssa kahdessa edellisessä ottelussa, mutta joukkueen kauteen mahtuu hurjia maalijuhlia. Kymmenestä edellisestä liigapelistä puolet on päättynyt vähintään viiden maalin lopputulokseen.

Alavesin kokoonpano vahvistuu viime viikosta merkittävästi, sillä ykköskärki Munir palaa pelikiellosta. Mies on ollut tällä kaudella mukana lähes puolessa Alavesin maaleista (tehot 6+5). Betisillä ei ole merkittäviä ongelmia. Ottelun paras valinta on yli 2,5 maalia, joka poimitaan ilta kertoimella 2,00 (todennäköisyysarvio 56%).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Kuva: Aitorval (Own work) [CC BY-SA 4.0], via Wikimedia Commons

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *