Jääkiekon NHL

Arizona – Calgary, klo 04:00 Suomen aikaa.

Pelivalinta: Arizona

Kerroin: 2.60 @ & Expekt

Panossuositus: 7/10

Arizona on saamassa pelistään kiinni karmaisevan alkukauden jälkeen. Kojooteilla on tällä erää alla kuusi peräkkäistä matsia joista pisteitä on irronnut ja näistä neljä viimeisintä ottelua ovat kaikki varsinaisella peliajalla otettuja voittoja. Kotijäällään Gila River Arenalla on näissä peleissä kaatunut Chicago (6-1), Montreal (5-2) ja viimeisimmässä matsissa Edmonton (1-0.) ja näiden välissä vieläpä vierasjäällä San Jose (1-2).

Arizonan suomalaisvahti Antti Raanta on ollut edellämainituissa voitto-otteluissa suuressa roolissa, eikä tuota tämänhetkistä maalivahtitilannetta yhtään huonommaksi muuta se tosiseikka, että Kojootit treidasivat Los Angeles Kingsissä tällä kaudella varsin hyviä otteita esittäneen Darcy Kuemperin Raannalle kirittäjäksi. Arizonalta toiseen suuntaan matkasivat hyökkääjä Tobias Rieder ja maalivahti Scott Wedgewood.

Arizonalla on myös varsin mukava lepoetu tähän otteluun lähdettäessä, sillä he ovat pelanneet viimeisimmän ottelunsa lauantaina 17.2. klo 23:00 Suomen aikaa. Calgaryllä otteluja on ollut 18.2. klo 05:00, 19.2. klo 23:00 ja viime aamuyönä 22.2. klo 05:30 (Suomen aikoja).

Calgaryn ykkösvahti Mike Smith on edelleen loukkaantumisen takia pois kokoonpanosta, eikä viime peleissä torjunut David Rittich otteillaan ole onnistunut Smithiä tuuraamaan.

Arizonalla merkittävä lepoetu, huomattavasti parempi maalivahtitilanne (oli maalissa sitten Raanta tai Kuemper), sekä harvinainen voittoputki alla. Kaikki merkit viittaavat kotivoittoon. Rohkeasti varsinaisella peliajalla haetaan Arizonalle jatkoa voittojen parissa.

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]

Kuva: flickr – Dinur

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *