Jääkiekon NHL

Arizona Coyotes vs. Los Angeles Kings, klo 04:00 Suomen aikaa.

Pelivalinta: Los Angeles Kings

Kerroin: 2.50 @bet365

Panossuositus: 9/10

Arizonaa vastaan vihjasin myös San Josea vastaan ja tällöin osuttiin kun hailauma katkaisi kojoottien kolmen ottelun pituiseksi muodostuneen voittoputken. Hyvin ikävän uutisen Arizona sai muutoinkin tuon ottelun aikana, sillä joukkueen kantaviin voimiin lukeutuva maalivahti Antti Raanta joutui jättämään kaukalon loukkaantumisen vuoksi jo ensimmäisen erän aikana ajassa 14:37. Tuohon asti ottelu oli vielä tasatilanteessa 0-0, mutta Arizonan maalille vaihdettu Scott Wedgewood joutui antautumaan ensimmäisen kerran jo viiden sekunnin kuluttua tolppien väliin siirtymisensä jälkeen.

Arizonan maalilla aloittaa Scott Wedgewood ja Los Angelesillä todennäköisesti Darcy Kuemper, joka on pelaamissaan otteluissa ollut varsin mainiossa vireessä, sillä päästettyjen maalien keskiarvo kuudessa ottelussa tällä kaverilla on 1.62 ja torjuntaprosentti komea 94,3%.

Los Angelesin otteet ovat viime otteluissa olleet heikkoja, sillä viimeisistä 7 ottelusta on voittoja irronnut ainoastaan 1. Kingsin pelaajamateriaali on joka tapauksessa aivan eri luokkaa Arizonan vastaavaan verrattaessa ja uskon erittäin vahvasti että vierailija Los Angelesin suvantovaihde tulee nyt päätökseensä ja voipa tulostaululla komeilla vierasvoitto jopa muutaman maalin erollakin.

Maalintekijöitä haettaessa suosittelen kokeilemaan Kingsien puolelta kaksikkoa Adrian Kempe & Alex Iafallo.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *