Jalkapallon MM-karsinta

Armenia – Tanska, klo 19:00

Pelivalinta: Tuplamahdollisuus 1x tai molemmat joukkueet tekevät maalin

Kerroin: 3.20 (1x) @bet365 tai 2.20 (btts) @ComeOn

Panossuositus: 6/10

– Armenialle mielestäni räikeää ylikerrointa tarjolla. Kotikenttäetu on Armenialle suuri. Ensimmäinen kotipeli Romaniaa vastaan viime vuoden lokakuussa meni täysin penkin alle Armenian ottaessa kuokkaan lukemin 0-5, mutta otteet ovat parantuneet kotikentällä tämän jälkeen ja Armenia on onnistunut voitot raapimaan sekä Montenegroa että Kazakstania vastaan.

Tanska on pelannut vieraissa tähän mennessä saldolla 1-1-1. Tappio Puolalle lukemin 3-2, maaliton tasapeli Romaniaa vastaan ja 1-3 -voitto Kazakstanista. Ei mitenkään häävisti ole vieraissa peli siis sujunut.

Toki Tanska lähtee otteluun suosikkina ja todennäköisesti onnistuu maalinteossa, mutta Armenialta löytyy myös maalintekotaitoa ja muutama pelimieskin avauskokoonpanosta (esim. Mkhitaryan). Armenia mielestäni tässä ottelussa yllätysvalmis ja kotivoittokaan ei mitenkään yllättäisi. Pelataan varman päälle molemmat vaihtoehdot. Lopputulos? 1-1. Kaikki voittaa.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *