Englannin Valioliiga

Arsenal – Manchester Utd

– Tänään sunnuntaina näemme Valioliigan iltapäiväottelussa kahden ”suuren” jengin kohtaamisen, kun Arsenal ja ManU iskevät yhteen Emirates Stadiumilla Suomen aikaa kello 18:00 alkaen.

– Vierasjoukkue Unitedin päävalmentaja José Mourinho on kertonut julkisesti haastatteluissa, että joukkue on käytännössä jo luovuttanut taistelun Valioliigassa ja ykköstähtäin on nyt asetettu Eurooppa-Liigan finaalin voittamiseen. ManU:n kokoonpanossa nähtäneen täten siis suuriakin muutoksia tänään. Joukkueen mukana Lontooseen matkasi peräti 9 omaa junioria.

Marcus Rashfordin pelaaminen tänään on hyvin epätodennäköistä. Marouane Fellaini on pelikiellossa ja loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat jo ennestään pitkäaikaispotilas Zlatan Ibrahimovic, Marcos Rojo, Luke Shaw, Ashley Young sekä Timothy Fosu-Mensah.

Arsenalilta poissa on varmuudella pohjevammaa poteva Granit Xhaka. Myös reisivammoista kärsivien Shkodran Mustafin ja Lucas Perezin pelaaminen on epätodennäköistä.

ManUn poissaolot ja motivaation puutteen huomioon ottaen, tässä on Arsénen (Wenger) poppoolla hyvä sauma kaunistella hieman asemiaan.

 

Pelivalinta: Arsenal

Panostussuositus: 7/10

ja tarjoavat kotivoitolle vielä 2,08 kerrointa, mutta nopeasti ne kertoimet näyttävät sieltä alas tulevan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *