Eurooppa Liiga

 

AS Roma vs Olympique Lyon

 

Torstain Eurooppa Liigan ottelussa Spallettin luotsaama Roma saa vieraita Lyonista. Ensimmäinen ottelu Parc Olympiquella päättyi 4-2 Lyonin hyväksi ja eiliseen tapaan kotijoukkueella on kirittävää muutaman maalin verran.

Roman kotisaldo on huippuluokkaa sillä Serie A:ssa 13 ottelusta Roma on hävinnyt vain kerran +27 maalierolla (37/10). Kotona jos jossain Roma kääntää pelin kuin pelin itselleen. Emerson, Diego Perotti ja Bruno Peres palaavat kokoonpanoon ja Alessandro Florenzi on poissa Kotijoukkueelta.

Lyon taas ei ole ollut kummoinen vierailija 5-2-6 formilla ja maalierokin on juuri ja juuri plussan puolella (21/17). Rafael on vierailta edelleen sivussa loukkaantumisen takia sekä Memphis Depay ei saa osallistua Eurooppa Liiga peleihin kuluvalla kaudella.

Uskomme että Roma hoitaa voiton itselleen tänään mutta riittääkö voitto jatkoon menoon siihen emme ota kantaa. tarjoaa vielä hyvää kerrointa ja markkina on laskusuunnassa joten poimitaan Roman kertoimet pois kulkemasta!

 

AS Roma vs Olympique Lyon

 

AS Roma @ 1,87 3,5/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *