Jalkapallon Mestarien liiga

Atlético Madrid – Leicester

 

Leicester on onnistunut kääntämään kurssinsa valmentajavaihdoksen jälkeen. Valioliigassa meno näytti pitkään siltä, että joukkue tulee taistelemaan pahimmassa tapauksessa jopa sarjapaikkansa puolesta.

Claudio Ranierin päävalmentajan paikalla korvanneen Craig Shakespearen ottaessa ohjat käsiinsä on Kettupaitojen kurssi muuttunut täysin. Leicester onkin onnistunut nousemaan jo sarjan keskikastiin ja pitää tällä hetkellä hallussaan sijaa 11.

Leicesterin näytökset Mestarien liigan puolella ovat myös herättäneet pienenpientä ihmetystä, lohko G:n ykköspaikalta jatkoon ja onnistuipa Shakespearen suojatit pudottamaan myös ensimmäisellä kierroksella jatkopeleissä Espanjan TOP-5 joukkueisiin lukeutuvan Sevillan.

 

Atlético, sieltä laatua löytyy muun muassa Antoine Griezmannin ja yhden maailman parhaista maalivahdeista, Jan Oblakin muodossa. Estadio Vicente Calderón on sellainen hornankattila, että allekirjoittaneen on todella vaikea kuvitella Leicesterin onnistuvan positiivista tulosta sieltä mukaansa viemään. Vieraspelaaminen on kuitenkin Leicesterin hienoista otteista huolimatta ollut ajoittain karmeaa katseltavaa.

Molemmat joukkueet kärsivät muutamista loukkaantumisista, mutta Atléticon pelaajamateriaali on yksinkertaisesti niin ylivertainen jokaisella osa-alueella, ettei tässä Lesterille paljoa saumaa jää.

 

Pelivalinta: Atlético Madrid -1, -1,5

Kertoimet: bet365, 1.73, , 1.72, ComeOn, 1.73

Panostussuositus: 8/10

Kannattaa ehdottomasti ottaa myös seurantaan Blogi MikkoMe. Blogissa on erittäin mielenkiintoista tarinaa muun muassa vedonlyönnistä, vakioveikkauksesta sekä taloudesta. Tämän lisäksi käsitellään myös google sheettejä sekä hipaistaan excelin ja muiden vedonlyönnissä erittäin hyödyllisten asioiden käyttöä. Tämän on blogi mikä ilmaisetvedot.com sivuston lukijoiden kannattaa ehdottomasti ottaa seurantaan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *