Vahvassa nousuvireessä oleva Bournemouth saa tänään vieraakseen alkukauden sensaatiojoukkueen, Burnleyn. Markkinat uskovat kotijoukkueen voittavan ottelun noin 47% todennäköisyydellä. Kotijoukkue lähtee otteluun toki suosikkina, mutta mielestäni asetelma ei ole noin selkeä.

Bournemouth tuntuu keräävän joukkueena liikaa ”kannatusvetoja” ja myös bookkerit arvostavat liikaa heidän pallonhallintapeliään. Alkukauden heikkojen esitysten jälkeen kertoimet alkoivat asettua paremmin kohdilleen, mutta nyt kertoimet ovat taas vääristyneet, kun hyviä tuloksia on alkanut tulla. Ennen kauden alkua monet rankkasivat Bournemouthin jopa kärkikymmenikköön.

Burnley puolestaan pelaa perin brittimäistä jalkapalloa puolustaen tiukasti ja pelaten myös pitkää palloa. Burnleyn kertoimet alkoivat laskea alkukaudesta, kun he saivat loistavia tuloksia mm. Chelseaa, Tottenhamia ja Liverpoolia vastaan, mutta nyt jostain syystä Bournemouth lähtee tähän otteluun selkeänä suosikkina.

Pari poimintaa tilastoista. Bournemouth on tällä kaudella tehnyt 11 maalia 13 ottelussa, mikä on koko Valioliigassa neljänneksi vähiten. Burnley on puolestaan päästänyt vain 10 maalia 13 ottelussa. Vähemmän ovat päästäneet vain Manchesterin joukkueet. Bournemouthin maalinteon ei siis tulisi olla tänään helppoa.

Tänään nähtäneen vähämaalinen ottelu, mahdollisesti jopa 0-0. Markkinat ovat hyvin käryillä totals-kertoimissa, mutta kotijoukkueen 1X2 kertoimet ovat painuneet liian alas, jolloin tasapeli tai vierasvoitto kelpaavat hyvin lapulle. Pelataan:

Burnley +0,5 @ 1.85

 

Vihjeet tarjoaa: Betsiblogi

Muistakaahan osallistua myös täysin ilmaiseen vedonlyöntikilpailuun

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *